Horoskopas penktadieniui 06-10

Avinas – Noriai bendrausite, ieškosite bendraminčių. Galimas dalykas, kad jūsų aplinkoje atsiras žmogus, su kuriuo užsimegs ilgalaikiai asmeniniai ar dalykiniai reikalai. Jūsų būsena rodys, kad esate nusiteikęs stačia galva nerti į romantiką.

Tauras – Ši diena palankesnė apmąstymams, drybsojimui pliaže nei kokiai nors praktinei veiklai. Būtų gerai, jei galėtumėte visiškai atitrūkti nuo darbų, problemų, atsipalaiduoti, pastiprinti sveikatą, nervus. Nevartokite svaigalų.

 

Dvyniai – Kai kuriems jūsų planams nepritars artimi žmonės ir tai kels nervinę įtampą. Bet apskritai ši diena turėtų būti rami, jauki arba įsimintina ir reikšminga, jei ketinate ją praleisti kažkaip ypatingai, neįprastoje aplinkoje.

 

Vėžys – Jeigu atostogaujate ir jums rūpi kuo smagiau praleisti laisvalaikį, staigiai ištuštės piniginė. Nepagailėsite pinigų, kad įgyvendintumėte savo ar mylimo žmogaus norus. Galbūt įsigysite tai, kam ilgai taupėte.

 

Liūtas – Kažką įdomaus gali pasiūlyti giminaitis ar draugas. Jausite ypatingą priešingos lyties dėmesį, galbūt gausite intriguojantį laišką arba bus galimybių užmegzti romantišką pažintį.

 

Mergelė – Šiandien jus kankins vidinis nerimas, nepasitenkinimas savimi ir trukdančiais faktoriais. Tačiau viską atpirks jūsų kūrybingas ir netradiciškas požiūris. Galite kai ką svarbaus nuveikti arba patirti malonios romantikos.

 

Svarstyklės – Išaugs jūsų kūrybinės ambicijos, noras pasirodyti, sublizgėti. Galbūt vyksite į pramogų renginį, teatrą, parodą, meno saloną ar pan. Galite tikėtis malonių susitikimų, intriguojančių pokalbių, viliojančių pasiūlymų.

 

Skorpionas – Norai bus didesni už galimybes. Tikriausiai labai išrankiai vertinsite bet kokius laisvalaikio ir kompanijos sudėties pasiūlymus. Jei ilgai dvejosite arba blaškysitės, galite likti su nuliniu rezultatu ir be reikalo išeikvota energija.

 

Šaulys – Šiandienos kontaktai, nors ir bus įtempti, sukels protingų minčių, o gal net padės apsispręsti svarbiu klausimu. Staiga priešinga nuomonė gali pasidaryti vertinga ir įdomi. Galbūt todėl, kad sugebėsite klausytis ir įsigilinti.

 

Ožiaragis – Turėsite reikalų su pinigais, komercija. Galbūt ką nors pirksite lizingo būdu, nuomositės ar nuomosite. Jei kažką vertingo parsivežate iš užsienio ar į ten išvežate, turėsite nedidelių rūpesčių.

 

Vandenis – Būsite linkęs filosofuoti, domėtis kelionėmis, politika. Galbūt kaip tik dabar projektuosite savo naują ateitį. Šiandienos pokalbiai gali padėti dėl kažko apsispręsti. Galite tikėtis karštų meilės akimirkų arba žavių įspūdžių kelionėje.

 

Žuvys – Jei dirbate, vargins būtinybė paskubėti kažką užbaigti, kažkam įtikti. Jausitės taip, tarsi kažkas liptų ant kulnų ar remtų prie sienos. Kita vertus, šiandienos pastangos gali duoti svarių vaisių.

 

Šaltinis: vytautus.com