Lietuvoje pirmą kartą bus siekiama ilgiausio bučinio rekordo

Įsimylėjėliai iš visos Lietuvos kviečiami birželio 17 – 18 d. Vilniuje išbandyti savo jėgas bučiavimosi srityje. Lietuvos ilgiausio bučinio rekordą pasiekusios poros ištvermė bus įvertinta vertingu prizu – kelione dviems asmenims į Ispaniją. 

46 valandos, 24 minutės ir 9 sekundės – toks yra oficialus pasaulio ilgiausio bučinio rekordas. Šių metų vasario 13 d. jis buvo užfiksuotas Tailande, Patajos kurorte. Sutuoktiniai Ekčajus ir Laksana Tiranarat  daugiau nei 14 valandų pagerino ankstesnį rekordą, priklausiusį porai iš Vokietijos. 

 

Iššūkį bučiavimosi čempionams iš Tailando kitą penktadienį mes Vilniuje prekybos centre „Panorama“ iš skirtingų Lietuvos vietų susirinksiantys įsimylėjėliai. Pasak rekordo „Ilgiausiais bučinys su „Listerine“ organizatorių, pagerinti Tailando poros pasiekimą bus labai sudėtinga.

 

„Nenutiks nieko baisaus, jeigu mums nepavyks pagerinti tajų rekordo. Svarbiausia, kad pavyks pasiekti Lietuvos ilgiausio bučinio rekordą ir gerai praleisti laiką. Kviečiame visas poras aktyviai dalyvauti atrankoje, o vilniečius ir sostinės svečius atvykti į renginį bei tapti rekordo liudininkais“, – sako renginio iniciatoriaus, antiseptinio burnos skalavimo skysčio „Listerine“ atstovė Jekaterina Burneikienė.

 

Nuo šiandien visi, norintys pasiekti rekordą, gali pradėti registruotis elektroniniu adresu bucinys@sveiki-dantys.lt. Renginio organizatoriai pabrėžia, kad atrankoje gali dalyvauti tik pilnamečiai.    

 

„Ilgiausiais bučinys su „Listerine“ taisyklėse numatyta, kad bučiuotis poroms bus leidžiama tik atsistojus. Jei poros lūpos bent trumpam išsiskirs, abu dalyviai bus diskvalifikuojami. Kas valandą poros gaus 5 minučių poilsio pertraukėlę. Per tą laiką bus galima pasinaudoti tualetu, praskalauti burną, pavalgyti ar atsigerti.

 

„Šis išbandymas tikrai ne iš pačių lengviausių. Planuojame, kad kai kurie ištvermingiausi rekordo dalyviai lūpų vieni nuo kitų neatitrauks visą naktį. Tačiau stengtis tikrai verta – rekordo savininkai galės ne tik vadinti save ištvermingiausiais Lietuvos bučiuotojais, bet ir kartu visą savaitę nemokamai praleisti viename iš Ispanijos kurortų“, – teigia J. Burneikienė.

 

Ilgiausio bučinio rekordą organizuojantis antiseptinis burnos skalavimo skystis „Listerine“ yra vienas populiariausių  burnos skalavimo skysčių JAV, Didžiojoje Britanijoje, Australijoje ir kitose pasaulio šalyse. Produkto šūkis – „žudyti bakterijas, sukeliančias blogą burnos kvapą“.

 

PR agency „Pro Group“ informacija

 

{parasas}