Horoskopas trečiadieniui 06-08

Avinas – Teks daug bendrauti, tvarkyti aibę reikalų. Nesunkiai seksis darbuotis, sudaryti sutartis, susitarti su kolegomis bei vadovais. Tačiau labiausiai džiugins meilė, proga paflirtuoti, padaryti įspūdį patinkančiam asmeniui.

Tauras – Jei aktyviai ieškote darbo, galite gauti pasiūlymą. Gerų patarimų, įkvėpimo sulauksite iš draugų, pažįstamų. Tad daugiau bendraukite ir klausykite, ką galvoja kiti. Pravartu dalyvauti visuomeniniame renginyje, viešai reikštis.

 

Dvyniai – Gali būti nelengva laikytis darbų grafiko ir išlaikyti aukštą darbo našumą. Tarpusavio santykiuose stigs apibrėžtumo. Tačiau romantiški impulsai, meilės troškulys stiprės, o dominantis asmuo vis labiau trauks.

 

Vėžys – Galite gauti pasiūlymą, susijusį su nauju projektu ar jau esamo projekto finansavimu. Tikėtini naudingi ryšiai, sandoriai. Bet kuriuo atveju pasistenkite šią dieną praleisti naudingai – sutvarkyti svarbų reikalą, gauti reikiamą informaciją.

 

Liūtas – Tikėtina maloni žinia, širdį glostantis telefono skambutis ar susitikimas. Vis dėlto aktualiausi šiandien bus finansų ir turto klausimai. Galbūt pavyks neblogai pasipelnyti ar įsigyti vertingą daiktą, gražiau susitvarkyti buitį.

 

Mergelė – Neieškosite žodžio kišenėje, nestokosite sąmojo ir tai prisidės prie jūsų sėkmės. Aplinkinius intriguosite ir stebinsite savo pastebėjimais, žiniomis. Galite sulaukti viliojančio pasiūlymo. Seksis meilės ir kūrybos fronte.

 

Svarstyklės – Šiandien puikiai jausitės, jei galėsite daug laiko skirti sau ir artimiesiems. Galite sulaukti svečio ir tuo labai džiaugsitės. Iš jo gausite puikų patarimą ar pasiūlymą. Nebloga diena ir nuosavybės reikalams tvarkyti.

 

Skorpionas – Užsimegs slaptas meilės romanas arba kažkas pamalonins ausį glostančiais komplimentais. Bus ir kitokių malonių akimirkų – gal pramoginis renginys, pobūvis, kūrybinė sėkmė. Nudžiugins vaikų ar partnerio pasiekimai.

 

Šaulys – Pasistenkite tinkamai atlikti profesines pareigas, neišsisukinėkite nuo papildomų darbų – tai išeis į naudą. Galite gauti naujo darbo pasiūlymą arba sulaukti paramos verslui. Dėl pagerėjusio įvaizdžio sulauksite komplimentų, dėmesio.

 

Ožiaragis – Gilinsitės į situaciją, besiklostančią asmeniniame gyvenime. Padėdamas labiau atsistoti ant kojų sau, kartu padėsite ir artimiesiems. Geras pavyzdys įkvepia. Jei kažko nesugebate padaryti vienas, ieškokite patikimų partnerių, sąjungininkų.

 

Vandenis – Pajusite poreikį keistis pats ir keisti aplinką, atmesti tai, kas nebereikalinga, arba kaip tik susigrąžinti tai, kas prarasta, jei tik įmanoma. Tai gali pavykti, tačiau turite tvirtai žinoti, ko norite. Paklauskite savęs, kas yra jūsų didžioji aistra ir lobis.

 

Žuvys – Šiandien bus nesunku susitarti net su tais žmonėmis, su kuriais anksčiau nesisekdavo užmegzti kontaktą. Daugiau sėkmės patirsite santykių su užsieniu, teisėtvarkos, kultūros, mokslo srityse. Galbūt sulauksite mielo svečio iš toli.

 

Šaltinis: vytautus.com