SMS stiprina seksualinį geismą

Britų mokslininkai atliko tyrimą ir išsiaiškino, kad šiuolaikinės technologijos padeda žmonėms palaikyti gerus santykius ir intymioje gyvenimo sferoje. SMS pranešimai dažnai tampa įdomaus ir linksmo seksualinio žaidimo dalimi.

Pats didžiausias SMS pliusas – nereikia žiūrėti partneriui į akis

Psichologų manymu, toks flirtavimo būdas ypač tinka moterims, kurios iš prigimties yra drovios ir susikausčiusios. Todėl per apklausą paaiškėjo, kad net 47 proc. moterų naudojasi tokia galimybe, o tarp vyrų – vos 14 proc. intymių SMS siuntimo mėgėjų.

 

Pats didžiausias pliusas tokių SMS pranešimų, kad nereikia žiūrėti priešingos lyties atstovui į akis rašant tekstą.

 

Anot santykių specialistų ir psichologų, keli SMS su erotišku tekstu, nusiųsti mylimajam dieną, gali priversti jį nekantriai laukti vakaro, kuris, tikėtina, greičiausiai baigsis audringa meilės naktimi. Specialistai išsiaiškino, kad tokio pobūdžio pramogos populiarios pirmiausiai tarp tų porų, kurių santykiai tęsiasi pakankamai ilgai ir jie nori įnešti į juos naujumo ir įvairiapusiškumo elementų.

 

Intymus susirašinėjimas SMS turi ir savo minusų

 

Toks susirašinėjimas turi ir savo minusų. T.y. norint išvengti nemalonių nesusipratimų, seksualinio pobūdžio pranešimus reikėtų ištrinti iš mobiliojo telefono atminties, kad paskui netektų jų prasmės aiškinti pašaliniams žmonėms. Tiems tikslams nevertėtų naudoti ir darbinio mobiliojo telefono, kad išvengtumėte netikėtos partnerio reakcijos. T.y. pirmiau rekomenduojama išsiaiškinti jo požiūrį į seksualinio pobūdžio pranešimus.

 

{diena2}