Horoskopas penktadieniui 05-06

Avinas – Būsite itin sumanūs, išradingi, tad galite sugalvoti kai ką labai naudinga ir reikalinga dėl karjeros, pripažinimo visuomenėje. Gera proga kviesti draugus į talką. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais. Nepalanku jų įsigyti.

Tauras – Būkite atidūs išgirtoms pastaboms, naujienoms ir neskubėkite imtis atsakomųjų veiksmų.

Dvyniai – Reikšmingas metas, tačiau nepervertinkite savo galimybių – tai ne jūsų jėgos laikas, kai reikia vengti per daug užsigriebti. Prieš imdamiesi iniciatyvos, įsipareigodami, priimdami vertingą pasiūlymą pamąstykite, ar ta atsakomybė jums pakeliama.

 

Vėžys – Palanku tvarkyti piniginius ir turto reikalus, spręsti skolų klausimą. Šiandien galimi naudingi pokyčiai jūsų gyvenime.

 

Liūtas – Pasistenkite kuo daugiau spėti: šios dienos susitikimai, pokalbiai bus daug kuo naudingi. Palankus metas ir nedidelėms kelionėms, komandiruotėms.

 

Mergelė – Neverta užsiimti kuo nors svarbiu, pailsėkite. Svarbių reikalų tvarkymą atidėkite kitam pirmadieniui. Geras laikas pirkti vertingos technikos buičiai.

 

Svarstyklės – Tiek veiklai, tiek asmeninėms problemoms spręsti šaunus laikas. Padaugės ne tik aiškumo, bet ir idėjų. Jums nestigs praktiško įžvalgumo – rasite išeitį iš bet kokios situacijos. Gautus dalykinius pasiūlymus verta priimti.

 

Skorpionas – Būsite energingi, gana greitai įsitrauksite į darbus, ir tai nebus tuščia, nes daug suspėsite. Puiki proga greitai sutvarkyti užvilkintą reikalą, išspręsti seną konfliktą darbe. Galite gauti neblogų dalykinių pasiūlymų.

 

Šaulys – Naudingas metas, net svetimos pastabos, kritika neleis atitrūkti nuo realybės. Įsiklausykite į viršininkų, sutuoktinio nuomonę. Tvirtinkite bendradarbiavimo ryšius. Geras laikas spręsti teisines problemas.

 

Ožiaragis – Nors iš esmės diena palanki ir naudinga, jausitės ne per geriausiai: būsite įsitempę, linkę įtarinėti, niršti. Neskubėkite reikšti savo nuomonės, apsispręsti, kol nenusiraminsite, antraip galite neteisingai įvertinti situaciją.

 

Vandenis – Toli matote, daug suprantate, gana aiškiai nutuokiate, kuria linkme judėti. Būkite atidesni užsieniečių, aukštų pareigūnų nuomonei, pasiūlymams. Gera diena vykti į tolimas komandiruotes.

 

Žuvys – Tinkamas laikas apsispręsti dėl karjeros. Verta tvarkyti atsakingus dalykinius, verslo reikalus. Beje, tai tinkama proga rasti bendrą kalbą su vadovu, taip pat ir su tėvais.

 

Šaltinis: vytautus.com