Skelbiame konkurso nugalėtojus!

 

 

 Baigėsi konkursas skirtas Motinos dienai. Ačiū visiems siuntusiems savo mintis, idėjas. Iš gausybės laiškų atrinkome tris, kurių autoriai gauna knygynų tinklo „Pegasas“ ir Šiaulių „Atlantis Cinemas“ kino teatro įsteigtus prizus.

 

Už originaliausią idėją prizą laimi Dalia, kuri savo mamai padovanos knygą, kurioje bus sudėtos jos nuotraukos nuo vaikystės iki šių dienų, vyro jai rašyti eilėraščiai, sveikinimai Motinos dienos proga ir t.t. Bus viena didelė graži prisiminimų knyga.

 

Už nuoširdžiausią sveikinimą apdovanojame Kristiną, kuri teigia, kad visi materialūs dalykai palyginti su gražiu žodžiu ar apsikabinimu yra niekis. Ir ji atsikėlusi ankstų rytą, nupirkusi pavasarinę puokštę gėlių, nuvažiuos pas mamą, kurią stipriai apkabins ir pasakys kaip ją myli.

 

Nijolė sugalvojo labai įdomų ir šmaikštų būdą pasveikinti savo mamą. Ji suorganizavo mamai pasimatymą su jos pirmąją gyvenimo meile. Nijolė pasakojo, kad jos mama jau 7 metus gyvena viena ir senai žinojo, kad jos pirmoji meilė, taip niekada ir nevedė. Bet mama pati nedrįso jo susirasti. Tad Motinos dienos proga Nijolė ir suorganizavo pasimatymą. Kas žino, gal iš šio pasimatymo išeis graži senjorų pora?

 

Prizus atsiimti kviečiame iki š.m. gegužės 13 d. parduotuvėje „Inforena“ adresu: Žemaitijos g. 1-13, priešais PC Ąžuolas. Parduotuvė dirba nuo 09:00 iki 18:00 val., pietų pertrauka nuo 13:00 iki 14:00 val. Pasiteiravimui skambinkite tel.: 8 686 40 096. 

 

{parasas}