Ledai padės atpažinti tobulą žmoną

Santykių specialistai pataria vyrams būtinai nupirkti savo draugėms ledų porciją, jei nori sužinoti, ar  ji – vėjavaikė, ar protinga moteris, gera šeimininkė ar emancipuota moteris, linksmuolė ar tiesiog subtili būtybė.

Vėjavaikė

Plombyro su šokolado gabalėliais mėgėja greičiausiai bus vėjavaikiška koketė, kuriai meilės romanas tęsiasi ne ilgiau kaip mėnesį. Bet ne dėl to, kad ji nemylėtų vyrų arba labai greitai jais nusiviltų. Ne! Tiesiog aplink labai daug vyrų, o jaunystė taip greitai praeina.

Pagrindinė vėjavaikės užduotis –  patirti gyvenime kiek galima daugiau malonumų. Todėl jai arčiausiai širdies – restoranai, kelionės į užsienį, prabangūs drabužiai, raumeningi, įdegę vyrai… Tokia moteris visada žino, kaip padaryti įspūdį pašnekovui ir sužavėti jį šimtu procentų. Tačiau būkite atsargūs. Tai viso labo tik jos kaukė. Iš tikrųjų  vėjavaikės charakteris permainingas ir nevienodas. Pamėginkite bent vieną kartą jai atsakyti arba paglostyti prieš plauką ir pamatysite tikrąjį jos veidą.

 

Protinguolė

 

Ji išsirinko ledus, įdėtus į stiklinės formos pagrindą?Tad prieš jus protinga, rami, racionali ir harmoninga asmenybė, siekianti pirmiausiai ramybės ir stabilumo. Jei nereikia vakarienių žvakių šviesoje, brangakmenių ir puokščių gėlių. Daug labiau ji vertina vyro protą, humoro jausmą ir ištikimybę. Idealus partneris tokiai moteriai bus vyras, dėmesingai ir supratingai žiūrintis į kitų žmonių bėdas ir problemas. Tokios merginos – geros žmonos, apie kurias sakoma: draugė, žmona, meilužė viename asmenyje. Tik vienas „ne“: jos lengvai pažeidžiamos ir greitai įsižeidžia.

 

Šeimininkė

 

Ji paprašė ledų porcijos su vafliais, primenančiais sumuštinį? Prieš jus puiki šeimininkė, kuri visados paruoš skanią vakarienę, o ryte paduos neseniai išlygintus marškinius. Jūsų vaikai bus sotūs ir prižiūrėti. O per laisvadienius namuose netrūks svečių, nes ji mėgsta rengti draugiškus vakarėlius ir stebinti visus savo kulinariniais sugebėjimais. Miela, nuolanki, paslaugi, nereikli, bet ir nespinduliuoja protu. Ji su malonumu aptars su jumis naują kulinarijos receptą, o štai nueiti į teatrą ar muziejų, greičiausiai atsisakys. Linkusi į pilnumą, tačiau negali pakęsti sportuoti.

 

Emancipuota

 

Vaisinių ledų mėgėjos nelabai tinka į žmonas, kadangi jos nesupranta, kam apskritai reikalinga šeima. Keltis 7 valandą  ryte, kad suspėti vaikus nuvesti į darželį, skalbti vyro kojines ir marškinius? Ne, toks gyvenimas ne jai. Ji labai vertina save ir savo sugebėjimus. Ir ne šiaip sau. Paprastai tokios moterys pasiekia didelių aukštumų ne tik karjeroje, bet apskritai gyvenime. Lengvai siekia karjeros, vadovaudamosios vienu vieninteliu principu: nepasiekiamų tikslų nebūna. Tačiau  į vyrus jos žiūri iš aukšto, o tų, kurių žemesnis nei jų statusas, apskritai nepastebi.

 

Seksuali

 

Eskimo ledų mėgėjos – neįtikėtinai seksualios. Jos itin rūpinasi savo išvaizda, visada stengiasi atrodyti nuostabiai ir kerinčiai.  Nė už ką neiškeistų aukštakulnių ir trumputį sijonėlį į džinsus ir sportbačius. Jų pagrindinis tikslas – turtingas vyras, kuris galėtų aprūpinti jai puikų gyvenimą. Nepastovios. Reiklios. Kaprizingos. Ištekėjusios dažnai turi meilužių. O apie vaikus susimąsto tik  artėjant keturiasdešimtmečiui. Tačiau tas žmogus, kuriam turėtų atitekti tėvo vaidmuo, turi būti nepriekaištingas visomis prasmėmis. Suprantama, ir turtingas.

 

Subtili būtybė

 

Moterys, kurios valgo tik mažai kaloringus, jogurtinius ledus, pasitiki savimi visu šimtu procentų. O partnerį renkasi gana atidžiai ir ilgai, orientuodamosios į savo pačios nusistatytą vertybių skalę. Meilėje ši būtybė taip pat išranki, bet geidžiama ir  aistringa. Tik vargu, ar pavyks su ja žaisti pagal savo žaidimo taisykles. Mat lovoje, kaip ir gyvenime, tokia moteris daro tik tai, ką laiko teisinga ir priimtina.

 

Linksmuolė

 

Jai visiškai tas pats, kokius ledus suvalgyti. Svarbiausia, kad šviestų saulutė, o greta būtų geras žmogus. Kukli, padori, gera, neišlepinta, truputėlį infantiliška. Į visus žvelgia lengvai ir su humoro gaidele. Taip pat ir į vyrus. Moka džiaugtis net ir smulkmenomis. Visada optimistiškai žvelgia į gyvenimą. Gali tapti bet kurios kompanijos siela, tačiau niekada nebūna įkyri ir nekiša savo nuomonės.

 

{diena2}