Horoskopas ketvirtadieniui 04-07

Avinas – Galite būti verčiami apsispręsti neturėdami pakankamai informacijos, tačiau diena netinkama priimti atsakingus sprendimus. Venkite pokalbių rizikingomis temomis su mylimu žmogumi, sutuoktiniu.

Tauras – Tai geras laikas, jei nebūsite impulsyvūs. Skubėkite irgi palengva. Nepriimkite gerai nepagalvoję svarbių sprendimų, susijusių su jūsų veikla, meile.

 

Dvyniai – Neblogas laikas verslo, taip pat finansiniams reikalams tvarkyti. Tik neskubinkite įvykių, jeigu nenorite, kad jie virstų problemomis. Šiandien nepatartina aiškintis meilės santykių.

 

Vėžys – Susitikimai, pokalbiai, išgirstos naujienos gali nustebinti, šokiruoti, kitaip sakant, atverti akis. Daugiau klausykite, mažiau atskleiskite savo nuomonę, nesivelkite į diskusijas ir neskubėkite daryti išvadų – viską reikia patikrinti. Nepatikėkite meilės paslapčių draugams.

 

Liūtas – Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite: ramybė apsaugos nuo netikėtumų. Mažiau įtarinėkite žmogų, kurį mylite, – jūsų nepasitikėjimas tikriausiai nepagrįstas. Netinkamas laikas planuoti šeimos biudžetą – jis nebus realus.

 

Mergelė – Mažiau klausykite blogų atsiliepimų apie mylimą žmogų, nors jūsų draugai gali būti itin iškalbingi peikdami jūsų pasirinktą meilės objektą. Ne laikas ir finansinėms avantiūroms, net jei jums atrodys, kad viską numatėte ir parengėte nepriekaištingai.

 

Svarstyklės – Jei jūsų darbas susijęs su informacija, kelionėmis, transportu, ši diena gali pateikti ir nemalonių staigmenų. Būkite pagarbūs su kolegomis, klientais ir venkite ginčų su už jus vyresniais, viršesniais asmenimis.

 

Skorpionas – Kritinis laikas: kad ir kas nutiktų, nepraraskite pusiausvyros, nors galite sužinoti dalykų, kurių visai nesitikite nei iš draugų, nei iš partnerių ar sutuoktinio. Beje, mokėjimas bendrauti, atjausti šiandien itin reikalingi.

 

Šaulys – Greičiau pavargsite, susirgsite, tad galite padaryti daugiau klaidų nei paprastai, pamesti reikalingą daiktą, instrumentą. Antroji dienos pusė daugiau palankesnė negu pirmoji.

 

Ožiaragis – Galite nusivilti savo idealu, suvokti, kad tikėjote ne ta idėja, ne tuo žmogumi. Ir pasiruoškite, kad jūsų nuopelnai gali būti nepastebėti ir nepadės tvarkant reikalus. Būkite atsargesni su užsieniečiais.

 

Vandenis – Galima painiava, susijusi su jūsų veikla ir vardu. Tvarkydami finansinius reikalus nesitikėkite naudos. Šiandien gauti dalykiniai pasiūlymai negreitai bus perspektyvūs – neskubėkite sutikti, atidėkite tai ilgesniam laikui.

 

Žuvys – Dėl nieko nebūkite tikri, tad venkite žadėti, nieko negarantuokite ir mažiau klausykite, ką draugai kalba, ypač jei reikalas bus susijęs su pinigais arba meile.

 

Šaltinis: vytautus.com