Nuo prekybos centro stogo Telšiuose gelbėtojai nukėlė „užsišventusį“ Kalėdų Senelį ir du jo draugus

Telšių gelbėtojai ir policija naktį iš antradienio į trečiadienį buvo priversti rūpintis nuo prekybos centro stogo nulipti negalinčiu „užsišventusiu“ Kalėdų Seneliu ir dviem jo draugais.

Kaip informuoja Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, naktį iš antradienio į trečiadienį, apie 1.27 val., Telšių gelbėtojai gavo pranešimą, kad ant prekybos centro stogo yra trys neblaivūs piliečiai, kurie patys negali nulipti žemyn.

 

Gelbėtojams atvykus nurodytu adresu, ant stogo jau buvo ne tik neblaivūs piliečiai, bet ir policininkai bei apsaugos darbuotojai. Juos visus ugniagesiai saugiai nuleido žemyn.

 

Telšių policijos pranešime rašoma, kad incidentas įvyko ant prekybos centro „Senukai“ stogo Luokės g.

 

Nuo stogo nukeltam M.S. (gim. 1989 m.) nustatytas 1,41 prom. girtumas, V.M. (gim. 1974 m.) – 1,65 prom., M.M. (gim. 1990 m.) – 1,79 prom.

 

Policija taip pat praneša, kad vienas ant stogo užlipęs vyriškis buvo apsirengęs Kalėdų Senelio rūbais. Kaip 15min.lt informavo Telšių policijos atstovė Vitalija Kazlauskienė, jis turėjo ir dovanų maišą. Tiesa, maišas buvo tuščias.

 

„Kol kas jie nieko neaiškina. Visi trys nakvojo policijoje, iš ryto trijulė turi būti apklausta“, – sakė V.Kazlauskienė.

 

 

NUORODA Į STRAIPSNĮ

 

{15min}