Horoskopas trečiadieniui 04-06

Avinas – Lemtingas metas: šiandien viskas gali apvirsti aukštyn kojomis. Dabar esate pajėgūs įveikti pačias didžiausias kliūtis ir pakreipti įvykius, santykius su artimaisiais ir draugais taip, kaip jums norisi. Tapkite pagaliau savo likimo šeimininkais.

Tauras – Akimirksniu galite suvokti tai, kas tiek laiko buvo neįveikiama mįslė. Gera diena tiems, kieno įdirbis nemenkas, – gausite užtarnautą atlygį. Tinkamas laikas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius, turto reikalus. Galimi netikėti sėkmingi radiniai. Tinka ieškoti pamestų daiktų, dokumentų.

 

Dvyniai – Galite apie save sužinoti itin svarbių dalykų. Iki pietų išskirtinis metas veikti – būsite kupini optimizmo ir gerų sumanymų. Visi noriai su jumis bendraus ir sieks padėti, kartu veikti. Galite įgyti puikių draugų, dalykinių partnerių. Šiandien gauti pasiūlymai naudingi ilgam.

 

Vėžys – Puiki diena, jei vykdysite šeimos valią. Iki pietų puikus laikas tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, žeme, investicijomis, taip pat ką nors vertinga, brangaus nupirkti namams.

 

Liūtas – Džiaugsmo, meilės, kūrybinės sėkmės metas. Kad ir ko imsitės, tai suteiks pasitenkinimą. Daugiau bendraukite su vaikais. Iki pietų gera proga ieškoti naujų uždarbio šaltinių, tartis dėl svarbaus reikalo finansavimo.

 

Mergelė – Verta tvarkyti tarnybos reikalus. Neturintiems darbo šiandien gali netikėtai nusišypsoti laimė, ypač jei su darbdaviu susitiksite iki pietų. Tinka pasirašyti ilgalaikes darbo sutartis. Puikus metas ieškantiems gamybinių patalpų, taip pat namų tvarkytojos, auklės darbo ir pan.

 

Svarstyklės – Tampate objektyvūs ir teisingi: pats laikas įvertinti geriausias sutuoktinio savybes. Iki pietų puiki proga piršlyboms, sužadėtuvėms ar būstui pirkti. Rinkitės ir dalykinius partnerius, aptarkite su dabartiniais veiklos plėtimo perspektyvas.

 

Skorpionas – Pagaliau jums pavyks įveikti vidinę krizę, išspręsti dalykinius, finansinius, gal net ir meilės reikalus. Būkite atlaidesni sutuoktiniui. Jei jūsų santykiai su artimaisiais keblūs, atsiprašykite pirmi, o stebuklingo meilės laiko turite iki pietų.

 

Šaulys – Žingsnis po žingsnio, ir svajonė išsipildo. Vėl pajusite, kad esate mylimi, populiarūs, visiems reikalingi. Šiandien galite gauti itin vertingą profesinį pamokymą, naudingą dalykinį pasiūlymą. Iki pietų itin geras laikas tikrintis sveikatą.

 

Ožiaragis – Svarbių, aukštų laimėjimų metas, tiesa, jei veiksite ne vieni, jei jus palaikys sutuoktinis ir turėsite gerų sąjungininkų. Tiesa, tai sudėtingas metas, vis būsite kuo nors nepatenkinti – pasistenkite, kad dėl nuotaikos svyravimų nuo jūsų nenusigręžtų tie, kurie jus palaiko, remia.

 

Vandenis – Žavus laikas: galima didelė, nepaprasta, neplanuota sėkmė. Atsiverkite, jūsų laukia praregėjimas. Iki 15 val. tinkamas metas tvarkyti svarbius dalykinius, finansinius reikalus. Palanku ieškoti rėmėjų.

 

Žuvys – Įžvelgiate slaptąją, žaviąją šio gyvenimo pusę, jums atsiveria slėpiniai. Niekur nesiveržkite: pajuskite, ką gyvenimas liepia, ko iš jūsų nori, ką jums pataria. Veikti suspėsite – neišgyvenkite, jei šiandien ne viską padarysite.

 

Šaltinis: vytautus.com