Horoskopas penktadieniui 04-01

Avinas – Asmeniniuose santykiuose jums gali trukdyti keistos ambicijos. Nei jūs, nei aplinkiniai nenorės nusileisti, todėl gali kilti rimtų nesusipratimų. Panašu, kad ieškosite pramogų, elgsitės lengvabūdiškai. Nuo jūsų neatsiliks ir kiti šeimos nariai.

Tauras – Su savo reikalais susidorosite nesunkiai, bet rūpesčių gali sukelti jūsų atžalos, jei paliksite jas be priežiūros ir nepadėsite spręsti jų problemų, neužtikrinsite turiningo laisvalaikio. Numatomas pobūvis arba pasimatymas vers išlaidauti.

 

Dvyniai – Nebloga diena susitikimams, pokalbiams, susijusiems su kūrybiniais projektais. Galite pasireikšti kaip neblogas organizatorius, jei reikės sutelkti aplinkinius bendram reikalui ar pramogai. Neišvengiamos nemažos išlaidos.

 

Vėžys – Šiandien norėsis ne dirbti, o ilsėtis ir lepinti save bei šeimą. Pasistenkite panaudoti ankstesnę patirtį, suderinti darbą su atsipalaidavimu ir tokiu būdu nepersidirbti. Kiek geriau seksis meno srityje. Galima tikėtis kūrybinio užsakymo.

 

Liūtas – Ši diena žada sėkmę kūrybos sferoje. Tačiau ji bus labai trapi ir norint išsaugoti reikės ilgalaikių pastangų. Pasistenkite pasinaudoti netikėtu šansu sublizgėti, padaryti įspūdį. Vaikų labui tikriausiai teks paišlaidauti.

 

Mergelė – Tvarkysite finansinius reikalus. Neiššvaistykite vėjais pinigų, ypač tų, kuriuos ne pats uždirbote. Rimčiau laikykitės darbo disciplinos bei taisyklių, tvarkingai elkitės su dokumentais. Sunkiai valdomas aistras žadins dominantis asmuo.

 

Svarstyklės – Darykite tai, ką manote esant reikalinga ir nesistenkite įtikti tiems, kurie nusiteikę priešiškai, kritiškai. Neleiskite, kad kažkieno priekabumas ar irzlumas varžytų jūsų iniciatyvą, mažintų pasitikėjimą. Bet ir pats negadinkite kitiems dienos.

 

Skorpionas – Neapgalvotas žodis ar poelgis gali kai ką pakeisti santykiuose su artimaisiais, mylimu žmogumi. Nepersistenkite ieškodamas pramogų ir lengvo uždarbio, nes yra didelė nesusipratimų ir praradimų tikimybė.

 

Šaulys – Beveik visą dieną būsite romantiškai nusiteikęs, flirtuosite, šmaikštausite. Patinkantį žmogų galite išprovokuoti paskirti jums pasimatymą, išsakyti jausmus. Trauks abejotinos pagundos. Turbūt nemažai kainuos noras kažkam padaryti įspūdį.

 

Ožiaragis – Gali išaiškėti nelegalus sandoris, klasta. Atsargiau reikškite savo nuomonę, pagal galimybes patikrinkite gaunamą informaciją, venkite skubotų išvadų. Gerbkite jums patikėtas paslaptis, antraip prarasite svarbaus asmens pasitikėjimą.

 

Vandenis – Dėl piktnaudžiavimo tarnybine padėtimi galite sulaukti nemalonumų. Ne pats tinkamiausias metas juridiniams procesams, notarinėms sutartims. Traukte trauks lengvabūdiškos pagundos: meilės nuotykiai, brangūs malonumai ir pirkiniai.

 

Žuvys – Analizuosite, lyginsite savo ir kitų žmonių finansines galimybes, perspektyvas, nerimausite, pavyduliausite. Jei turite skolų, jums būtinai jas primins. Būkite atidesnis meilės partnerio poreikiams, antraip galima seksualinė disharmonija.

 

Šaltinis: vytautus.com