Horoskopas penktadieniui 03-04

Avinas – Jei atsipalaiduosite ir pasikliausite savieiga, laimėsite. Svarbius reikalus verta tvarkyti per trečią asmenį. Galite įgyti slaptą įtakingo asmens paramą.

Tauras – Tai, kas nauja, dabar itin magės, tačiau ne laikas eksperimentuoti, imtis to, ko nežinote, ir veržtis į pirmąsias vietas. Tai sunkus laikas norintiems nugalėti. Geriau, jei jūsų pergalė bus susijusi su jūsų sąjungininkais, bet ne su jumis asmeniškai.

Dvyniai – Tai, ką šiandien atiduodate kitiems, netrukus likimas jums sugrąžins šimteriopai. Net jei turite šiuo metu finansinių sunkumų – jie po kurio laiko ims spręstis.

Vėžys – Atsipalaiduokite, pamirškite buvusius nesklandumus: reikalai palengva ims krypti jums palankesne linkme. Tai neblogas metas įvairiausiems reikalams tvarkyti. Būkite atidūs gautiems patarimams – jie padės jums išspręsti opias problemas.

Liūtas – Kadangi nuo jūsų ne daug kas priklausys, mokėkite pasinaudoti palankiomis progomis. Pagalba gali ateiti per artimuosius, senus šeimos draugus.

Mergelė – Vienaip ar kitaip, bet antrą dienos pusę problemos ims spręstis. Tai bus neblogas laikas imtis dalykinių, finansinių reikalų tvarkymo. Beje, nepatartina aiškintis meilės santykių.

Svarstyklės – Nespręskite finansinių problemų, o jei teks apsispręsti, sutikite su tuo, kas siūloma. Šiandien reikia labai apdairiai tvarkyti darbo reikalus. Verta tikrinti sveikatą.

Skorpionas –
Labiau įsiklausykite, ką sako antroji pusė ir dalykiniai partneriai. Ir nemanykite, kad tik jūs galite būti teisūs. Būsite linkę dažniau apsirikti vertindami išgirstą informaciją, priimdami darbo sprendimus, tad geriau nesiimti rizikingų darbų, o atsakingus sprendimus atidėti.

Šaulys – Nepasiduokite azartui džiaugiantis, mylint arba pykstant, nekenčiant – jums dabar svarbu neprarasti saiko. Taupykite ne tik savo finansinius išteklius, bet ir dvasios jėgas.

Ožiaragis – Nesistenkite labai plėsti savo veiklos, darbų apimties, nesiblaškykite kitose srityse, geriau tvirtinkite užimamas pozicijas. Mokėkite įvertinti gautus draugų ar vadovų patarimus, pasiūlymus.

Vandenis – Netinkamas laikas ieškoti rėmėjų, pagalbininko, kaip ir įkalbinėti aukštą asmenį jus palaikyti. Šiuo metu derėtų taikytis su tuo, ką duoda.

Žuvys – Viskas, kas šiuo metu vyks, tik į naudą. Nepraraskite savitvardos ir optimizmo, jūsų svajonės pildysis. Ryte venkite karščiuotis, jei tektų susidurti su teisėtvarkos atstovais ar jei būsite neteisingai apkaltinti vadovo, po pietų viskas ims keistis į gera.

 

Šaltinis: vytautus.com