Astrologinė prognozė ketvirtadieniui

Avinas – Gali išsispręsti svarbus klausimas. Palanku susitikti su įtakingais asmenimis, kreiptis su pasiūlymais ir prašymais į vadovybę ar kitus oficialius asmenis, įvairias organizacijas.

Tauras – Taupykite jėgas, venkite bendravimo. Nieko sunkaus, painaus nesiimkite, tačiau tiks tvarkyti konfidencialius reikalus. Antrą dienos pusę galite sulaukti netikėtos pagalbos, gero patarimo.

Dvyniai – Mokėkite pirmą dienos pusę pasinaudoti naudingomis aplinkybėmis, kad parodytumėte savo iniciatyvą. Vėliau nederėtų veltis į konkurencinius reikalus. Ir nepraraskite budrumo: galimos keisčiausios kliūtys!

Vėžys – Ieškokite būdų, kaip stiprinti esamą poziciją darbe, kaip rasti naujų pelno šaltinių. Skolinti pinigų nepatartina, tiesa, gerai užsiimti labdara. Vakarop prasidės jums palankus metas.

Liūtas – Nepriimkite skubių sprendimų, venkite ginčų tiek su vadovu, tiek su tėvais, savo vaikais. Apskritai mokėkite pasverti kiekvieną žodį, kad ir su kuo bendrausite, nepamirškite: kaip pašauksi, taip atsilieps.

Mergelė – Gali pavykti išspręsti seną problemą. Nuojauta neleis apsirikti, ypač tvarkant piniginius ir turto reikalus. Venkite prieštarauti artimiesiems.

Svarstyklės – Nerizikuokite, nepervertinkite savo galimybių. Ir ne tik veikloje, bet ir santykiuose su jums patinkančiu asmeniu. Daugiau dėmesio skirkite vaikų problemoms.

Skorpionas –
Pirmą dienos pusę labiau tikėtini nemalonumai darbe: gali greičiau gesti darbo technika, kilti nesutarimų su kolegomis, klientais, vadovu. Vakarop aplinkybės keisis jūsų naudai, gali pavykti užsitikrinti įtakingo asmens paramą.

Šaulys –
Būkite atidesni savo partnerių nuomonei: neverta svarbių sprendimų priimti savarankiškai. Išklausykite ir kitų žodžius. Antra dienos pusė labiau įtempta.

Ožiaragis – Galite tikėtis įvairių keblumų, nemenka ir nelaimingų atsitikimų, traumų dirbant, važiuojant automobiliu tikimybė. Tiks spręsti mokesčių, skolų problemas. Neskubėkite pyktis, nors ir gali užvaldyti noras nutraukti santykius su geru draugu ar mylimu asmeniu.

Vandenis – Nepraleiskite palankios progos susitikti su asmeniu, galinčiu jus paremti, užtarti, informuoti. Jums palankesnė pirma dienos pusė.

Žuvys –
Ieškokite silpnų vietų savo veikloje, būdų tai pakeisti. Šiandien galite sulaukti ir kolektyvo, vadovybės palaikymo. Pamėginkite išpildyti bent vieną savo norą.

 

Šaltinis: vytautus.com