Horoskopas ketvirtadieniui 03-03

Avinas – Padidės noras bendrauti, ieškoti bendraminčių, sąjungininkų, siekti populiarumo. Tačiau tai galite daryti nelabai pagirtinu būdu arba tiesiog neatsargiai. Galite neįžvelgti slaptos klastos, veidmainystės. Stenkitės objektyviai vertinti žmones.

Tauras – Tikėtinas išsiblaškymas, neadekvatus situacijos vertinimas, nerimavimas dėl savos ar šeimos nario užkulisinės veiklos, intrigų, apkalbų. Aktuali bus ir sveikatos, ligonių tema. Galimas viliojamas, bet pavojingas pasiūlymas.

Dvyniai – Dėl padidėjusio jautrumo galite nervingai reaguoti net į menkas nesėkmes, kitokį požiūrį, kritiką. Didesnių išlaidų pareikalaus vaikų poreikiai. Pasižiūrėkite, ar jie nėra išpūsti ir ar adekvatūs jūsų galimybėms.

Vėžys – Būsite linkęs visur kišti nosį, piršti savo nuomonę arba tai darys kiti, o jūs keistai ignoruosite. Galbūt išlaidausite norėdamas pasipuikuoti ar pataikaudamas savo įgeidžiams. Kažkas gali savanaudiškai pasinaudoti neatsargiai atskleista informacija.

Liūtas – Tikėtina, kad daug bendrausite su giminaičiais, šeimos nariais, draugais, kaimynais. Galimi pasiūlymai, susiję su verslu, komercija. Neskubėkite pasirašinėti sutarčių – netrukus galite pastebėti abejonių keliančių dalykų.

Mergelė –
Prieštaringa diena. Net jei nieko blogo nevyks, jausite keistą nepasitenkinimą. Turbūt labai nerimausite dėl artimųjų, vaikų. Neišlaidaukite, būkite šiek tiek kantresnis ir nesistenkite padaryti daugiau, nei šiuo metu galite.

Svarstyklės
– Būsite nusiteikęs kritiškai vertinti savo ir artimųjų gyvenimą, buitį, analizuoti finansines galimybes, reikalingas ūkiui ar verslui rekonstruoti. Vaikų auklėjimo, išlaikymo bei atostogų klausimai iškils į pirmą planą.

Skorpionas – Jei bandysite kelti savo reitingą, įtaką, galite susikompromituoti, persistengti. Stenkitės įprastus darbus atlikti nepriekaištingai bei palaikyti gerus santykius su partneriu, kolegomis. Saugokite sveikatą – organizmas bus neatsparus.

Šaulys – Numatytiems darbams gali pristigti jėgų, o kontaktai vargins labiau nei tikėjotės. Jūsų novatoriški pasiūlymai gali atsitrenkti į kliūtį. Nieko nesistenkite įrodyti, jei matote, kad jūsų nenori girdėti. Tegul aktyviai reiškiasi kiti.

Ožiaragis – Dėl jūsų ar artimo žmogaus išlaidumo, neapdairumo nusimato finansinė, materialinė problema, nuostolis. Panašu, kad užimsite teisėjo poziciją, net jei pats būsite prie to prisidėjęs. Šiandien nepalanku reikštis viešai bei skolintis ir skolinti.

Vandenis – Galbūt vyksite į toliau vykstantį renginį, seminarą ar pokalbį su įtakingu asmeniu. Tai pareikalaus rimto teorinio pasiruošimo, protingų argumentų. Net jei jums pavyks pasireikšti intelektualiuose pokalbiuose, diskusijose, tai ne visiems patiks.

Žuvys – Nors diena bus gana įprasta, bet jūsų nuotaikos nuolat kaitaliosis. Įspūdžių suteiks žinia ar pranešimas iš oficialios institucijos. Nervai gali būti įtempti dėl įvykusio ar numatomo nelengvo pokalbio su solidžiu asmeniu.

 

Šaltinis: vytautus.com