Aštri mėsos šiupininė

NGREDIENTAI:
30 g virtų karališkųjų pupelių,
20 g marinuotų agurkų,
20 g keptų svogūnų,
1/6 g aitriosios paprikos,
1 g česnako,
100 g sultinio,
100 g pomidorų sulčių,
50 g jautienos,
antrekoto,
20 g aliejaus,
15 g paprikos,

druskos,
pipirų,
universalių prieskonių.

GAMINIMAS:

Į puodą supilkite aliejų ir sudėkite nedideliais gabalėliais supjaustytą it 5 minutes pakepintą jautieną, po to- pakepintą susmulkintą česnaką ir aitriąją papriką. Supilkite sultis ir sultinį.

Virkite 10 minučių, nugraibydami putas. Tada sudėkite virtas pupeles, griežinėliais supjaustytus agurkus. Suberkite prieskonius ir keptus svogūnus. Patiekdami įdėkite grietinės ir žalumynų.

 

 

{parasas}