Kaip dėvėti ryškius drabužius ir neatrodyti kvailai?

Tikriausiai tau – ne naujiena, kad viena pagrindinių pavasario ir vasaros tendencijų – ryškios spalvos.

Raštai, ornamentai, geometrinės figūros, popartas, langelių, linijų ir juostų karalystė – viskas ateinantį šiltąjį sezoną bus madinga, ypač ryškios, akis veriančios spalvos, kurias galima derinti, sekant mados taisyklėmis arba nepaisant jokių patarimų.

Vis tik ryškiomis spalvomis išdrįsta rengtis tik itin savimi pasitikinčios moterys. Kodėl? Labai lengva suklysti ir vietoje stilingo spalvų derinio pasirinkti Skudurinės Onutės kostiumą.

Kaip sukurti stilingą spalvingų drabužių derinį? Štai keli patarimai tau.

Pirmiausia išsirink savo mėgstamiausią ryškią spalvą. Geriausia, jei tai bus pėdkelnės, palaidinė, megztukas ar sijonas.

Žinoma, nesuklysi, jei pasirinksi ir ryškią vienspalvę suknelę. Pasipuošk ja ir tik tuomet derink kitus drabužius. Jei turi ryškias raudonas pėdkelnes ar lengvą, ilgą šaliką, priderink jį jau prie vilkimo drabužio.

Geriausia, jei tavo aprangoje bus dvi, trys ryškios spalvos. Svarbu, kad net bateliai ar rankinė būtų ne neutralių, o ryškių spalvų. Jei pristigai ryškių aksesuarų, teks keisti derinį. Juk juodi bateliai ar nutrinta tamsi rankinė tikrai nederės prie ryškių drabužių.

 

{alfa2}