Antradienio horoskopas 02-15

Avinas – Sėkmės diena, kai sugebėsite bet kokią situaciją pakreipti savo naudai. Tik nebijokit rizikuoti. Būkite atidūs šiandien išgirstiems dalykams bei gautiems pasiūlymams: vėliau tai gali būti perspektyvu. Suraskite laiko ilgiau pabūti su mylimu asmeniu.

Tauras – Tai naudingų darbų metas. Šiandien palanku spręsti užmokesčio problemas, kreiptis į vadovą su prašymais. Jei norite, kad jūsų santykiai su kolega pagerėtų, verta pakviesti kavos.

Dvyniai – Ieškokite sąjungininkų. Nepriimkite svarbių sprendimų neišklausę kitų nuomonės. Pasistenkite, kad sutuoktinis atsidurtų jūsų dėmesio centre.

Vėžys – Jūs pernelyg įsitempę ir nevertinate to gero, ką jau esate pasiekę. Ši diena bus gera skolintis, taip pat ieškoti alternatyvaus uždarbio.

Liūtas – Palankus metas, kai bet kokie veiksmai duoda apčiuopiamos naudos. Tai geras laikas užmegzti partneriškus ryšius, ypač su užsieniečiais.

Mergelė – Palanku tvarkyti užvilkintus dalykinius reikalus. Galite gauti naudingos informacijos, puikių veiklos, kelionių pasiūlymų.

Svarstyklės – Tik neskubėkite ir draugų padedami sutvarkysite svarbų reikalą. Tačiau nepersistenkite, nedarykite nieko, ko nesinori. Neapribokite savo laisvės. Nebus sunku užmegzti pažinčių, tiek draugiškų, tiek romantiškų: aplinkinius maloniai intriguosite.

Skorpionas – Paslaptinga diena, kai atsidavus srautui viskas sklandžiai susiklosto. Tad niekur neskubėkite, nesiimkite iniciatyvos. Svarbų sprendimą priimkite tik įsiklausę į savo nuojautas. Šiandien svarbu daugiau dėmesio skirti savo jausmams.

Šaulys –
Susitelkite: jūs galite išsiveržti į priekį, nugalėti konkurentus. Tiesa, skubėti nedera: ši diena lems ilgalaikius įvykius, tad sprendimai turi būti apgalvoti, o rizika pamatuota. Palanku spręsti savo veiklos finansavimo klausimus.

Ožiaragis –
Spręskite aktualias problemas: rasite kompromisų. Tiktų ieškoti asmenų, organizacijų, galinčių jus paremti, pagarsinti jūsų idėjas, veiklą.

Vandenis – Aktyviai veiklai puikus laikas, greit sugebėsite rasti reikalingą žmogų, gauti naudingos informacijos. Tvirtinkite svarbius dokumentus, pasinaudokite šios dienos pasiūlymais.

Žuvys
– Neskubėkite, dažniau nusileiskite tiek darbe, tiek namie. Beje, darbe nepervarkite, labiau pasirūpinkite namais, šeima.

 

Šaltinis: vytautus.com