„Žvaigždžių duetuose“ į sceną sugrįžo… Irma Jurgelevičiūtė

Ketvirtadienio vakarą LNK studijoje vyko antros muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai“ laidos filmavimas.

„Per anonsą visada reikia labai šypsotis, nes kitaip visą savaitę televizija tave rodys liūdną“, – filmuojant būsimos laidos anonsą prasitarė projekto vedėjas Rolandas Vilkončius. Būtent šypsena ir gera nuotaika pasižymėjo ir vertinimo komisijos nariai – pirmininkas maestro Vytautas Juozapaitis, teisėjauti grįžęs Gediminas Zujus (dar vadinamas geležiniu Gediminu), aktorė Kristina Kazlauskaitė bei profesionalus šokėjas ant ledo Povilas Vanagas.

V.Juozapaitis filmavimo metu pašmaikštavo, kad „svarbiausia šio projekto dalis yra linksmai leisti laiką susikabinus rankomis“.

Projekto žiūrovų laukia kelios staigmenos. Viena jų – Irma Jurgelevičiūtė, pirmą kartą po viešų skandalų pasirodžiusi scenoje su aktoriumi Eimučiu Kvoščiausku. Taip pat spėjęs žaibiškai išgarsėti bei tapti kito LNK projekto „2 minutės šlovės“ nugalėtoju jaunasis atlikėjas Ilja. Jis pirmą kartą žengė į sceną su savo mokytoja Vita, kuri jam padėjo sulaukti šlovės, tačiau, atrodo, jaudinosi daug labiau už Ilją.

 

Tačiau jie dar nėra visateisiai projekto dalyviai, sulaukę tik komisijos pagyrimų, tačiau ne pažymių. Kokia kita pora yra pretendentė tapti nauja projekto dalyve, gerbėjai išvys kitą šeštadienį.

R.Vilkončius pasidžiaugė, kad antrą kartą komisijoje teisėjaujantis čiuožėjas P.Vanagas pradeda pamėgti šį projektą, bei išreiškė viltį pamatyti jį ir ateityje. P. Vanagas atsakė nenorintis kabinti pačiūžų ant vinies dėl laiko stokos, nes bijo žmonos, su kuria kartu čiuožia. Šokėjas ant ledo komentuodamas Iljos pasirodymą pakvietė jį kartu su mokytoja dalyvauti kitame, jau jubiliejiniame, „Liepsnojančio Kalėdų ledo“ projekte.

 

Berniukas prisipažino bijantis paslysti ant ledo, tačiau dainuoti jam tektų nebūtinai stovint su pačiūžomis. Tikros aistros užvirė po Onos Kolobovaitės ir šokėjo Andriaus Butkaus dainos – P. Vanagas prisipažino baltai pavydintis A.Butkui, nes jis ir pats norėtų padainuoti su Ona. Panašu, kad vyrai rado kompromisą, nes Andrius taip pat išreiškė pageidavimą pasirodyti ant ledo su P.Vanago žmona Margarita Drobiazko. Juolab kad Andrius jau yra dalyvavęs televizijos šokių ant ledo projekte.

 

{balsas2}