Vyrai palieka merginas po švenčių

Britų tyrėjai paskaičiavo, kad po Kalėdų ir Naujųjų metų švenčių dailiosioms lyties atstovėms didesnė tikimybė išsiskirti su mylimu žmogumi. Paaiškėjo, kad pagrindinė santykių nutraukimo priežastis švenčių periodu tampa padidėjusios riebalų atsargos ant kūno, kuriomis moterys „pasirūpina“ , kai negali atsiplėšti nuo gausybės ir sotaus švenčių stalo, rašo thelondonpaper.com.

Merginos atlaidesnės papilnėjusiems vyrams

Britų specialistai atliko apklausą, kurioje dalyvavo 948 vyrų ir moterų. Anketos rezultatai parodė, kad užtenka merginai priaugti 3 kg svorio ir jos mylimasis pradeda žvalgytis į kitas.


Maždaug 42 proc. jaunų žmonių, dalyvavusių eksperimente, sakė, kad jie greičiausiai atkreips dėmesį į tas merginas, kurios gerokai dailesnės figūros nei jų esamos draugės. O apie 5 proc. tyrimo dalyvių pareiškė, kad tokiu atveju pasirengę visiškai nutraukti santykius. Tačiau kas dėl merginų, tai trys ketvirtadaliai jų pranešė, kad dėl tos priežasties simpatija širdies draugui sumažės, o 21 proc. dailiosios lyties atstovių pareiškė, kad dėl kelių papildomų kilogramų, priešingai – vyrai taps patrauklesni jų akyse.

Svoris turi reikšmės susidarant bendrą įspūdį apie žmogų

Tyrimui vadovavusio, profesoriaus Timothy Harrisono tvirtinimu, nors ir sunku su tuo susitaikyti, tačiau svoris iš tikrųjų turi didelę reikšmę susidarant bendrą įspūdį apie žmogaus išorinį patrauklumą, ypač moteris. Tačiau mokslininko manymu, nereikėtų iš karto laikytis griežtos dietos, nes staigus svorio numetimas – kenksmingas organizmui. Be to, nereikėtų laikytis įsikabinus partnerio, kurį labiausiai jaudina merginos svoris.

 

 

{alfa2}