2011 m. Sausio 8 d. Šeštadienis

8 metų diena, 1 metų savaitė.

Saulė teka 08:40, leidžiasi 16:11. Dienos ilgumas 07:31. Jaunatis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo -1 iki +1, debesuota, šlapdriba. Vėjas pietų, 4-6 m/s. Oro temperatūra naktį nuo 0 iki +2, debesuota, šlapdriba. Vėjas pietų, 4-6 m/s.

Dienos mintis – Baisiausias bet kurios visuomenės sutvėrimas yra žmogus, kuriam nėra ką prarasti. (J. Baldvinas)

Sveikiname – Apolinarus, Severinus, Teofilijus, Vilintus, Gintes, Teofilius.

Dienos horoskopas:

 

Avinas – Kažkas mėgina jus supykdyti su artimu žmogumi. Pagalvokite, kodėl? Per atsitiktinumą galite atspėti, išsiaiškinti, kas dėjosi jūsų draugu, o iš tiesų duobę kasė. Būkite atidesni savo sveikatai.

Tauras – Nebūkite patiklūs: žmonės jums gali meluoti apie pinigus, pelną, sutuoktinį. Ypač neklausykite apkalbų apie artimus, mylimus žmones. Venkite žadėti, tačiau prisiimtus pažadus būtinai vykdykite.

Dvyniai – Esate linkę dramatizuoti įvykius, išgirstas naujienas ir tuo pat metu be pagrindo rizikuoti pinigais, sveikata, net gyvybe ir mylimo žmogaus ar sutuoktinio jausmais.

Vėžys – Ši diena kiek palankesnė už rytdieną: rytoj itin neramus laikas. Svarbesnius reikalus geriau sutvarkyti šiandien. Labiau pasverkite savo žodžius.

Liūtas
– Imkitės tik svarbiausių darbų, kitaip persiplėšite. Nepalankus laikas lemtingam apsisprendimui: stigs objektyvumo ir teisingos informacijos.

Mergelė – Ryte galite kai ką pakeisti savo naudai. Negaiškite laiko niekams, stenkitės pagerinti esamą padėtį, ieškokite galinčių jums patalkininkauti asmenų. Vakare galimos ne pačios maloniausios staigmenos.

Svarstyklės – Nuo jūsų pastangų mažai kas priklausys. Pasyviai stebėkite, kas vyksta, ir stenkitės su niekuo nesusipykti. Šiuo metu nesate stiprūs, tad venkite atviros konfrontacijos.

Skorpionas – Būkite atidūs, kad aplinkiniai jus teisingai išgirstų ir suprastų, kad patys per klaidą neįsipareigotumėte nenaudingų dalykų.

Šaulys – Venkite žmonių, kurie jums ką nors pirš, dovanos, ypač aiškins, kad tai jiems neva nieko nekainuoja. Būkite atsargūs, kad apsukruoliai neapdumtų akių komplimentais, gražiais pažadais, perspektyvomis.

Ožiaragis – Nieko nėra atsitiktinio, tad būkite atidūs net ir atsitiktinai išgirstam žodžiui, ne jums adresuotai naujienai. Diena tinkama tvarkyti skubius reikalus.

Vandenis – Taikykitės su artimaisiais, spręskite šeiminio bendravimo problemas nusileisdami pirmieji. Pasistenkite, kad artimieji nekentėtų dėl jūsų dalykinių reikalų, juolab kad šiandien netinka tvarkyti svarbių dalykinių reikalų.

Žuvys
– Nors diena dažnai intriguos, neužsimirškite, nepasiduokite azartui. Venkite flirtuoti, būkite ištikimi mylimiems žmonėms ir venkite su jais pyktis. Vakare daugiau dėmesio skirkite vaikams.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

 

{parasas}