2010 m. Rugpjūčio 13 d. Penktadienis

225 metų diena, 32 metų savaitė.  

Saulė teka 05:48, leidžiasi 20:59. Dienos ilgumas 15:11. Jaunatis. 

Oro temperatūra dieną nuo +28 iki +30, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietryčių, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +19 iki +21, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas šiaurės, 1-2 m/s.

Dienos mintis – Žmogus senyn – nagai aštryn. (LIAUDIES IŠMINTIS) 

Sveikiname – Kasijonus, Poncijonus, Naglius, Gilviles, Ipolitus, Dianas.

Šiandien – Tarptautinė kairiarankių diena.

Dienos horoskopas:

Avinas – labai svarbi jums bus bendraminčių parama, kad ir kokia forma ji reikštųsi. Būsite pasirengęs daug sumokėti ir daug prarasti, kad tik gautumėte tai, ko norite, ir kad įrodytumėte savo tiesas.

Jautis – jūsų planams stigs racionalaus pagrindo, būsite linkęs gerokai tirštinti spalvas arba nerti į nerealias fantazijas. Nieko nedarykite paskubomis ir pasisaugokite abejotinų pagundų tiek meilėje, tiek verslo, politikos srityje.

Dvyniai – būsite linkęs nerimauti, dramatizuoti. Neužsigriebkite daugiau, nei galite padaryti. Jei pradėsite daug darbų, jiems užbaigti gali nebeužtekti nei jėgų, nei noro. Įmanomas jaudinamas susitikimas su žmogumi, atvykusiu iš toli.

Vėžys – daugiau dėmesio skirkite verslo, profesiniams reikalams. Net dėl mažyčio aplaidumo galite netekti kolegų pasitikėjimo ir pagarbos. Neaiškumų gali kilti ir reikaluose, susijusiuose su materialinėmis vertybėmis, pinigais, nuoma.

Liūtas – augantis ryžtas padės nugalėti sunkumus. Labiau pasitikėkite artimų žmonių galimybėmis jums padėti ir aktyviai prisidėti prie bendrų reikalų. Vakaras gana nepalankus protinei, buhalterinei veiklai bei automobilio vairavimui.

Mergelė – pasitelkite taktą ir kantrybę bendraudamas su aplinkiniais, artimaisiais. Mokėkite prisitaikyti prie kintančios situacijos. Jei taupote pinigus, atokiau laikykitės nuo išlaidauti skatinančių vietų.

Svarstyklės – dieną viskas seksis lengvai ir žaismingai. Mėginimas įveikti savo konservatyvumą ar kompleksus išoriškai lyg ir pavyks, tačiau vakare galite patekti į keblią situaciją dėl žodžių ir veiksmų neatitikimo. Saugokite nuo pavojų vaikus.

Skorpionas – suksite galvą, kaip sutvarkyti dalykinius, verslo reikalus, kad netektų susiveržti diržo. Vakare galite gauti informaciją iš įtakingo asmens. Ji nebus itin maloni ir paguodžianti. Gali paaiškėti, kad dėl kažko nesate teisus.

Šaulys – šiandien teks daug bendrauti ir pasitaikys visko: ir malonių šypsenų, ir veidmainiškų žodžių. Sunku bus išlaikyti emocinę pusiausvyrą, jei artimi žmonės nė neketins paisyti jūsų norų, patarimų.

Ožiaragis – didžioji dalis konstruktyvios energijos bus nukreipta į prekybos, teismų, finansų klausimus. Galbūt nieko konkrečiai neišspęsite, tačiau kils vykusių idėjų. Kils būtinybė atgauti skolą, arba sulauksite priminimo apie suėjusį terminą ją grąžinti.

Vandenis – palanku bendrauti su užsieniečiais, diskutuoti su išsilavinusiais žmonėmis. Žinoma, tuo atveju, jei ir pats turite pakankamai žinių, esate kompetentingas. Tuomet būsite išgirstas ir įvertintas.

Žuvys – visą dieną plūksitės su nebaigtais darbais. Daugiau dėmesio skirkite savo įvaizdžiui, dietai. Su darbdaviu, viršininkais nesivelkite į ginčus, neįrodinėkite, kad jie neteisūs. Jeigu bylinėjatės, nebus lengva: gali pritrūkti protingų ir svarių argumentų.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}