Naktinis kino seansas sulaukė milžiniško mažeikiškių susidomėjimo (Foto)

Ketvirtadienio vakarą būriai mažeikiškių traukė į Sodų trikampio skverą, kur vyko šiuolaikinio kino meno šventė.  Per Lietuvą keliaujantis vasaros kino festivalis „Sidabrinės gervės naktys“ neaplenkė ir Mažeikių. Nekasdieniškas renginys susilaukė didelio jaunimo ir pagyvenusių žmonių susidomėjimo. Daugelis mažeikiškių drąsiai išsitiesė pledus ant žolės, kiti tiesiog ant žemės susėdo ir su nekantrumu laukė renginio pradžios.

Minia linksmų ir besišypsančių žmonių tik įrodė, kad Mažeikiuose tokių renginių reikia. Šurmuliuojančiame parkelyje linksmai nusiteikusi buriavosi ir miesto grietinėlė. Ne vienas mažeikiškis drąsiai sveikinosi ir kalbino miesto merą V. Džiugelį. 

 

Šiek tiek po devynių vakaro, į gausiai susirinkusią minią kreipėsi populiarus aktorius Ramūnas Rudokas, kuris dėkojo visiems susirinkusiems ir tiems, kurių dėka, į Mažeikius atvyko garsusis keliaujantis vasaros kino festivalis. Trumpą kalbą miniai taip pat pasakė rajono meras bei vicemerė.

V. Džiugelis asmeniškai mažeikiškiams pažadėjo, jog padarys viską, kad Mažeikiuose vėl atsirastų kino teatras. 

 

Po oficialių kalbų mažeikiškiams trumpai koncertavo šmaikštusis bardas ir serialo „Amžini jausmai“ garso takelio autorius Aleksandras Makejevas, o tuo tarpu R. Rudokas pakvietė visus norinčius pasivaišinti grikių koše. 

 

Kaip ir buvo planuota, prieš dešimtą valandą, didžiuliame lauko ekrane pasirodė pirmasis naktinio kino seanso filmas. 

 

{galerija}2010-08-12_filmas{/galerija}

{parasas}