2010 m. Gruodžio 10 d. Penktadienis

344 metų diena, 49 metų savaitė.

Saulė teka 08:29, leidžiasi 15:53. Dienos ilgumas 07:24. Jaunatis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo -3 iki -5, debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 6-8 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -6 iki -8, giedra, be kritulių. Vėjas šiaurės, 2-4 m/s.

Dienos mintis – Jei nori laimėti, turi rizikuoti pralaimėti. (J. C. Killy)

Sveikiname – Eidimtus, Ilmas, Eularijas, Loretas.

Šiandien: Žmogaus teisių diena. Futbolo diena.

Dienos horoskopas:

 

Avinas – Rytą gali kilti šiokių tokių nesmagumų, tačiau tai bus lengvai išsprendžiama. Diena gera imtis pertvarkymų darbe, palanki vizitui pas gydytoją, pradėti gydymą, sveikatos stiprinimo ar treniruočių ciklą.

Tauras –
Esate gana išmintingi, kad nesiveltumėte į buitinius skandalus ir nenorėtumėte daugiau nei turite. Tai palanki diena, gera susitikti su svarbiais žmonėmis. Galimi naudingi kontaktai su užsieniečiais. Palanku vykt į tolimas keliones arba tvarkyti kelionių dokumentus.

Dvyniai –
Verta spręsti sudėtingas dalykines problemas, palanku su vadovu aptarti keblumus darbe, aiškintis, kaip jums sunku… Vakaras palankus metas aplankyti tėvus.

Vėžys –
Palanki diena atsakingiems reikalams tvarkyti, susitikti su reikalingais žmonėmis, svarbiems dokumentams pasirašyti. Šiandien palanku kreiptis su prašymais į įtakingus draugus.

Liūtas –
Tikėkite savo nuojauta: nedarykit nieko, ko nesinori, nebendraukite su žmonėmis, kurie nepatinka. Vakaras puikus konfidencialiam pokalbiui ir susitarimui. Gali užsimegzti romantiškas ryšys.

Mergelė –
Sėkmės metas, tad reikėtų drąsiai, vienu mostu imtis susikaupusių reikalų. Jei siekiate kam nors labai patikti, šį vakarą skirkite pasimatymą: būsite žavūs, iškalbingi ir nepakartojami.

Svarstyklės –
Rytą pasistenkit nepasiduoti konfliktiškoms nuotaikoms, bus svarbu nepriekabiauti prie sutuoktinio ir nesiaiškinti šeimos biudžeto. Vėliau palanku spręsti finansines problemas. Nepraleiskit progos kuo nors nudžiuginti mylimo žmogaus.

Skorpionas –
Jums bus kiek sudėtinga apsispręsti, iš karto rasti tinkamą sprendimą, todėl bus paprasčiau, jei įsiklausysite į kitų patarimus, analizuokite gaunamą informaciją. Vakare galimi išskirtinai žavūs susitikimai.

Šaulys –
Nors iš tiesų viskas gerai, reikšmingų dalykinių reikalų tvarkymo nesiimkite. Dažniau save pagirkite, venkit priekaištauti šeimos nariams.

Ožiaragis – Tai pasisekimo laikas, kai pavyksta viskas, ko imamasi. Tinkama proga susitikti su įtakingais, žymiais asmenimis. Nuostabus vakaras: būtinai praleiskite jį su mylimu žmogumi.

Vandenis –
Neleiskite niekam kištis į jūsų reikalus, tačiau ir patys nesiimkite spręsti svetimų problemų. Šiandien verta aptarti svarbius reikalus su kolegomis, neatsisakykite gautų pasiūlymų, jie vėliau duos naudos.

Žuvys – Ieškokite sąlyčio taškų, o ne to, kas gali jus papiktinti. Būkite atidūs gautiems pasiūlymams bendradarbiauti: galite įgyti patikimų sąjungininkų. Tai palankus metas kalbėti apie jausmus, prisipažinti meilę.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}