Akcija „Sušildykim sielas“ įsibėgėja

Lapkričio 22 d. iniciatyvinės grupės socialinei akcijai „Sušildykime sielas“ vykdyti nariai susitiko su Mažeikių rajono švietimo įstaigų vadovais, nevyriausybinių organizacijų atstovais. Susirinkusieji supažindinti su bendruomeniškumą skatinančios gerumo akcijos tikslais, pakviesti tapti iniciatyvinės grupės nariais, savo idėjomis, gerais darbais prisidėti telkiant Mažeikių rajono bendruomenę.

 

 

Akcijos „Sušildykim sielas“ organizatoriai prašė pedagogų, moksleivių, tėvelių, nevyriausybinių organizacijų atstovų nelikti abejingais ir ištiesti pagalbos ranką vienišiems seneliams, neįgaliems vaikams bei vaikams iš socialinės rizikos šeimų, prieš šv. Kalėdas sušildyti jų sielas nedidelėmis dovanėlėmis.

 

Aukomis galėtų būti saldainių dėžutės, atvirutės, laiškai su nuoširdžiais linkėjimais, paveikslai, pagaminti žaislai ar suvenyrai, mezginiai, nėriniai ir kt.
Akcijos organizatoriai palieka laisvę patiems sugalvoti, kaip išspinduliuoti savo širdžių gerumą jo taip alkstantiems žmonėms. Dovanėlių laukiama iki š.m. gruodžio 10 d. Mažeikių kultūros centre (Naftininkų g. 11).

 

Dainuojantys, grojantys, vaidinantys, kuriantys, skaitantys poeziją ar prozą nuo gruodžio 3 d. iki sausio 8 d. (šis laikotarpis skelbiamas Mažeikių rajono gyventojų sielas šildančiu metu) savo talentu galės džiuginti mažeikiškius ir rajono svečius kavinėse, restoranuose, kuriuose senjorai nemokamai bus vaišinami kava, arbata.

 

Pageidaujantys pristatyti savo kūrybinius gebėjimus iki gruodžio 1 d. turėtų skambinti tel. 98216, 865549090 ar rašyti el. paštą v.steponaviciene@mazeikiai.lt.
Taip pat Mažeikių rajono gyventojai pakviesti tapti šios akcijos savanoriais – skirti savo energiją, žinias, kūrybines galias telkiant Mažeikių rajono bendruomenę.

 

Savanoriškas darbas – tai galimybė kiekvienam, nepriklausomai nuo amžiaus, panaudoti savo sugebėjimus ir patirtį, įgyti naujų žinių ir įgūdžių, susirasti naujų draugų, tapti reikalingu kitiems, dalyvauti visuomenės gyvenime, keičiant jį pagal bendruomenės poreikius.

 

Daugiau informacijos tel. 98216, 865549090, 862421448 arba el. paštu v.steponaviciene@mazeikiai.lt, vandrijaitis@gmail.com.

 

Mažeikių rajono savivaldybė, ryšių su visuomene skyrius

 

{parasas}