Mažeikių futbolininkams sezonas baigtas pralaimėjimu

Paskutinėje šio sezono dvikovoje FK „Mažeikiai“ vėl buvo priversti pripažinti svečių iš Tauragės pranašumą ir ptalaimėti rezultatu 0:3. Nuo pat pirmų minučių dominavę „Tauro“ futbolininkai jau septintą minutę po T.Gražiūno įvarčio išsiveržė į priekį. O pirmam kėliniui besibaigiant O. Buitkus sugebėjo rezultatą padvigubinti.

 

Antrajame kėlinyje, net ir įgijus kiekybinę persvarą (59 min. už antrą geltoną kortelę, iš aikštės pašalintas S. Irkha), „Mažeikių“ ekipai nepavyko sušvelninti rezultato. Tiesa, čia „Tauro“ futbolinkus gelbėjo ir sėkmė – 70 min. mūsų legionieriaus iš Brazilijos Diogo Tilico smūgį atrėmė „Tauro“ vartų virpstas. 

 

86 minutę O. Buitkus antrą kartą siunčia kamuolį į M. Matuzo saugomus vartus ir taip įtvirtintina solidų svečių pranašumą.

 

FK „Mažeikiai“ startinė sudėtis: M.Matuzas, R.Gladilins, I.Kancė, M.Šluta, N.Kumža, D.Remėza, R.Girgždys, N.Labžentis, A.Bulošas, G.Podelis, D.Tilico. Atsarginiai: M.Vitkovskis, D.Piliukaitis, M. Narkus.

 

„Mažeikiai“ (Mažeikiai) – „Tauras“ (Tauragė) 0:3 (0:2)
Teisėjas: V.Vasiliauskas (Telšiai), 350 žiūrovų
Įvarčiai: 7 min. T.Gražiūnas, 42 min. ir 86 min. O.Buitkus („Tauras“)
Įspėjimai: 33 min. M.Labžentis, 58 min. G.Podelis, 73 min. A.Bulošas („Mažeikiai“); 56 min. S.Irkha, 65 min. K.Jasaitis („Tauras“)
Pašalinimai: 59 min. S.Irkha (už 2-ą geltoną) („Tauras“)

 

Šaltininis: fkmazeikiai.lt

 

{parasas}