Žydrūnas Savickas kels 1000 knygų!

Ketvirtadienį, lapkričio 11 d., 19 val. prekybos centre „Panorama“ (centrinėje aikštėje) vyks knygynų tinklo „Pegasas“ ir improvizacijos teatro „Kitas kampas“ organizuojama knygų palaikymo akcija, per kurią stipriausiu pasaulio žmogumi tituluotas Žydrūnas Savickas mėgins pakelti daugiau kaip 1000 knygų. Visos akcijos metu Žydrūno Savicko pakeltos knygos  bus padovanotos Almos Adamkienės paramos ir labdaros fondui.

„Knygų palaikymo akcija“ – tai akcija, skirta skaitymui skatinti. Tikimės kartu su „Kitu kampu“ šia akcija įkvėpti žmones daugiau skaityti, paskatinti juos lavintis ir pažinti pasaulį per knygas“, – sakė knygynų tinklo „Pegasas“ rinkodaros vadovė Lina Konovalovė.


„Mes, improvizatoriai profesionalai, daug skaitome, kad praplėstume savo akiratį. Kuo platesnis akiratis, tuo daugiau medžiagos improvizacijai. Ne tik scenoje, bet ir gyvenime.

 

 Mes populiarūs ir norime panaudoti savo populiarumą įkvėpti žmones skaityti knygas. Skaitydamas žmogus keičiasi, mokosi ir auga. Augdamas jis realizuoja savo galimybes. Kuo daugiau save realizavusių žmonių, tuo turtingesnė visuomenė“, –  taip galvoja improvizacijos teatro „Kitas kampas“ įkūrėjas Andrius Žebrauskas.

Renginio metu stipriausiu pasaulyje žmogumi tituluojamas Žydrūnas Savickas nustebins visus susirinkusius pirmą kartą savo sportininko karjeroje keldamas ne sunkiuosius svarmenis, bet knygas, – daugiau kaip 1000 įvairių knygų egzempliorių, kurios bus padovanotos Almos Adamkienės labdaros ir paramos fondui.

 

O akcijos idėjos autoriai, improvizacijos teatro  „Kitas kampas“ aktoriai nuotaikingą popietę pagyvins suvaidindami visiems susirinkusiems improvizuotas, lengvu humoru persmelktas istorijas, kuriose galės dalyvauti ir žiūrovai.

 

{pegasas2}