„Draugystės ratas“ subūrė Kalnėnų pagrindinės mokyklos bendruomenę (FOTO)

Spalio 19 d. Mažeikių Kalnėnų pagrindinėje mokykloje, pasibaigus pamokoms antrokai neskubėjo į namus. Mokiniai buvo pakviesti į renginį „Draugystės ratas“. Renginio tikslas: siekti darnaus mokinių, tėvų ir mokytojų bendradarbiavimo socializacijos ir sveikatos stiprinimo srityse.

Gerai nusiteikę į salę rinkosi antrokai, kuriuos lydėjo klasės mokytojos: L. Rimiškienė, R. Jazdauskienė, L. Čikeliovienė, J.Budrienė, mokinių tėveliai, mokyklos administracijos atstovai:  direktorė R. Arbatauskienė, pavaduotojos V. Langienė ir A. Staigvilienė.

 

Renginyje vaikus aplankė Fėja su pagalbininku pažu, baltoji meška, drakoniukas, piratas, ragana.

 

Šventės dalyviai, susiskirstę į komandas, kūrė sveiko ir nesveiko maisto piramides, atsakinėjo į klausimus apie sveikatos stiprinimą ir sveiką mitybą.

 

Šventėje netrūko  vaišių, juoko, dainų, geros nuotaikos ir, svarbiausia, bendrumo jausmo.

 

Renginys organizuotas laimėjus Mažeikių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos rėmimo specialiąją programą „Bendrumo link“. Šį projektą koordinavo mokyklos sveikatos priežiūros specialistė D. Beniušienė.

 

Organizuoti renginį padėjo šios programos bendraautorės soc. pedagogės I. Grinkevičienė, D. Strazdauskienė ir psichologė D. Gerikienė.

 

Renginio organizatoriai tikisi, kad teigiamų emocijų, gražaus bendravimo ir bendrumo išgyvenimai šildys vaikų, jų tėvelių ir mokytojų širdis dar ilgą laiką.

Straipsnio autorė psichologė D. Gerikienė (861043810), tėvų atstovė D. Stanienė.

Foto S. Gaižausko. 

 

{galerija/}2010-10-26_bendrumas{/galerija}

 

{parasas}