TV laidoje A.Jagelavičiūtė atskleis, ar O.Koršunovas jai išties pasipiršo

Pirmadienį TV3 televizijos gyvenimo būdo laidoje „Gyvenimas yra gražus“ laukia atviras ir intriguojamas interviu su buvusia „gelbėtoja“ ir laidų vedėja Agne Jagelavičiūte.
Kai prieš kelias savaites, spalio 7-ąją, Agnė šventė trisdešimtmetį, sostinėje pasklido kalbos, kad mylimasis režisierius Oskaras Koršunovas jai pasipiršo. Tą vakarą artimiausi Agnės draugai, tarp kurių buvo ir pats Oskaras, rinkosi į šventę, tačiau, kas vyko jos metu, niekas nesužinojo, mat fotografai liko už durų.

 

Tai daugeliui buvo netikėta, juk buvusi televizijos žvaigždė niekuomet nevengdavo žiniasklaidos dėmesio, pasakodavo apie intymiausius dalykus – vedybas ir net plastinę pilvo operaciją.

„Tuo metu vedžiau bulvarinę laidą, tad privalėjau ir pati atsiskleisti – tai buvo mano duoklė žurnalistams ir laidos herojams. Niekada nesupratau vedėjų, kurie apsimeta, kad su laidos turiniu nieko bendra neturi, ir tikėdamiesi, kad pašnekovas atsivers, apie save nieko nepasakoja, – A.Jagelavičiūtei buvo nesunku paaiškinti, kodėl anksčiau su žiniasklaidos atstovais būdavo itin atvira. – Kai dirbau televizijoje, ir į vakarėlius dažniau eidavau, bet nieko bloga čia nematau.

 

Visų pirma mano sutartyje buvo numatyta, kad privalau lankytis pramoginiuose renginiuose ir populiarinti pačios vedamą laidą. Kita vertus, jei gyvenimo būdas leidžia anksti nesikelti, tai kodėl nepasilinksminti?“

Pirmajame lietuviškame realybės šou „Akvariumas“ išgarsėjusi moteris nuolat įsiveldavo į skandalus. Spauda nepraleisdavo pro ausis nei jos kartais šiurkštokų pasisakymų, nei naujos šukuosenos ar meilės romano. Pati Agnė ne tik nesistengdavo vengti dėmesio, bet ir neretai kurstydavo aistras, pavyzdžiui, nusifotografuodavo nuoga žurnalo viršeliui.

Tačiau vieną dieną vienos skandalingiausių lietuviškos pramogų padangės moterų gyvenimas iš esmės pasikeitė – ji dingo iš televizijos eterio ir žurnalų puslapių, ėmė studijuoti tapybą ir nustojo pasakoti apie asmeninį gyvenimą.

Gal trisdešimtmetė pagaliau susitupėjo, svajoja apie vaikus bei planuoja vedybas su teatro genijumi O.Koršunovu?

Atsakymai į šiuos klausimus ir pasakojimas apie nenuobodų iš televizijos ekranų dingusios A.Jagelavičiūtės gyvenimą laidoje „Gyvenimas yra gražus“ – pirmadienį 20.30 val. per TV3.

 

{15min}