2010 m. Spalio 15 d. Penktadienis

287 metų diena, 41 metų savaitė.

Saulė teka 07:45, leidžiasi 18:23. Dienos ilgumas 10:39. Priešpilnis. 

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo +4 iki +6, mažai debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas šiaurės, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo 1 iki -3, giedra, be kritulių. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s.

Dienos mintis – Savo netobulumo suvokimas artina prie tobulumo. (V. Gėtė)

Sveikiname – Tereses, Galimintus, Domantes, Leonardus.

Šiandien – Pasaulinė baltosios lazdelės diena.

Dienos horoskopas:


Avinas – Gerų pokyčių metas, ir kol kas sėkmė būtent nuo jūsų priklausys. Palanku priimti ilgalaikius finansinius sprendimus, įsigyti vertingos elektros technikos. Jei jums reikia ko paprašyti iš įtakingo draugo, susitikite šiandien.

Tauras – nieko nedarykite, kam prieštarauja jūsų vidus. Pasyvumu laimėsite daugiau nei kova. Šiandien tiktų tvarkyti svarbius konfidencialius reikalus. Tinkamas laikas konfidencialiems susitarimams.

Dvyniai – tai viena laimingiausių bei svarbiausių dienų per metus. Dabar galite daug ką laimėti, daug ką labai svarbaus pakeisti jums norima linkme ne tik savo veikloje, bet ir bendraudami su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu.

Vėžys – Spręskite finansines problemas. Geras metas tartis su vadovu dėl jūsų atlyginimo, karjeros perspektyvų. Vakaras tinkamas pirkti šventines dovanas.

Liūtas – Sėkminga diena svarbiems susitikimams, reikšmingiems pokalbiams, susitarimams, sandoriams ir pirkiniams. Tinka įsigyti brangų daiktą, vertingą papuošalą, meno kūrinį. Atsitiktinė pažintis gali tapti svarbi jūsų veiklai ar asmeniškai.

Mergelė –
Labiau stebėkite, gilinkitės į dalykus, kurie vyksta jūsų viduje – taip aiškiau, paprasčiau suvoksite atsakymus į jums svarbius klausimus. Aktyviai veiklai nėra palanki diena. Tiesa, tiks tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu.

Svarstyklės –
Tai jūsų sėkmės metas – būtų neapdairu nepasinaudoti tokia laiminga proga. Verta spręsti visas jums aktualias problemas, susijusios su veikla, šeima, vaikais, meile. Vakaras geras atviram pokalbiui.

Skorpionas –
Tinkama proga svarbiems pokyčiams savo veikloje, taip pat ir bendraujant su kolega, darbdaviu. Palanku tikrinti sveikatą, atlikti svarbius tyrimus, pradėti gydymosi kursą.

Šaulys –
Šiandien galite įgyti tikrų sąjungininkų. Tai puikus laikas pasirašyti bendradarbiavimo sutartis, pradėti bylinėjimąsi. Šiandien bus lengva suprasti kitus, net priešus. Tai puiki diena taikytis, kai nesantaika virsta draugyste, meile, bendradarbiavimu.

Ožiaragis –
Jei tik palaiko partneris, sutuoktinis, reikia rizikuoti. Ir nebijokite ką nors paaukoti, su kai kuo susitaikyti, mėginti laimę – iš esmės tai sėkminga diena, nors gali varginti įtampa, nerimas.

Vandenis – Tai bene palankiausia diena spalį – būkite drąsūs. Esate pasiruošę suvokti svarbius dalykus ir atitaisyti klaidas. Rimtam asmeniniam, dalykiniam apsisprendimui tai irgi reikšmingas metas.

Žuvys –
Tai laikas, kai reikia priimti karjeros sprendimus. Kad ir ko imsitės, pasiseks. Nebijokite daug užsibrėžti: šiandien jums pavyks nemažai nuveikti. Tinka su vadovybe aptarti uždarbio perspektyvas.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}