„Facebook“ įkūrėjui tik 26

 

26 metų atsiskyrėlis, „Facebook“ įkūrėjas Markas Zuckerbergas įsileido filmavimo kameras į savo namus ir biurą per pasirodymą Oprah Winfrey šou.
Žiūrovai galėjo pamatyti, kaip jaunasis milijardierius bučiniu pasisveikina su savo ilgamete drauge Priscilla Chan kuklaus dydžio namo ir nedidelio hečbeko fone. Jis neturi milijonų verto dvaro, o vis dar nuomojasi namą Palo Alte, Kalifornijoje. Biure yra trys kėdės, stalas ir dvi medinės lentynos.

Darboholikas atskleidė, kad kiekvieną rytą prie virtuvės stalo mokosi kinų kalbos – ruošiasi atostogoms Kinijoje, kur vyks su Priscilla metų pabaigoje.

Namuose jis būna mažai – kasdien jis praleidžia po 16 valandų „Facebook“ biure.

M. Zuckerbergas atvyko į Oprah šou paskelbti, kad skiria 100 milijonų dolerių mokykloms JAV reformuoti. Jauniausias pasaulyje milijardierius sulaukė O. Winfrey, svečių ir žiūrovų plojimų, kai paskelbė apie savo paramą.

Paklaustas, kodėl tiek daug dėmesio skiria švietimui, jis pasakė: „Kiekvienas vaikas nusipelno gero išsilavinimo, o dabar taip nėra.“ „Aš savo gyvenime turėjau daug galimybių daugiausia dėl to, kad mokiausi gerose mokyklose. Aš noriu padaryti tai, ką galiu, kad kiekvienas turėtų tokias galimybes.“
 

 

{alfa2}