2010 m. Rugsėjo 22 d. Trečiadienis

265 metų diena, 38 metų savaitė.

Saulė teka 07:02, leidžiasi 19:21. Dienos ilgumas 12:19. Priešpilnis.

Oro temperatūra dieną nuo +14 iki +16, mažai debesuota, trumpalaikiai lietūs. Oro temperatūra naktį nuo +16 iki +18, giedra, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 3-5 m/s.

Dienos mintis – Gamta davė žmogui poreikį rūpintis visais žmonėmis. (AURELIJUS)

Sveikiname – Mauricijus, Tomus, Tarvinas, Virmantes.

Šiandien – Tarptautinė diena be automobilio.

Dienos horoskopas:

 

Avinas – Šiandien noriai bendrausite ir darbuositės. Galbūt įsigysite daiktą, kurio seniai troškote. Yra tikimybė išvykti į naudingą komandiruotę, sulaukti pasiūlymų verslo, finansų, prekybos sferoje. Galimos pajamos iš nuomos, smulkios komercijos.

Tauras – Tikriausiai gausite malonią ir daug jums reiškiančią žinią. Gerų pasiekimų galite tikėtis reikaluose, susijusiuose su mokslu, reklama, žiniasklaida, ryšiais. Pravartu preliminariai tartis dėl galimų uždarbio šaltinių, bendradarbiavimo.

Dvyniai – Tiek šeima, tiek darbo reikalai, kolegos reikalaus dėmesio, bet ir iš jų galite tikėtis pagalbos, nusiteikimo prisidėti prie bendros gerovės kūrimo, remonto, įvairių ruošos darbų ir kt. Panašu, kad susivoksite vidiniuose sielos labirintuose. Tai išlaisvins slopinamus troškimus, palengvins svarbų pasirinkimą.

Vėžys – Šauniai pasijusite, jei išsiaiškinsite meilės santykius ar su dominančiu žmogumi aptarsite artimiausius planus. Tikėtini geri rezultatai kūryboje, sporte, scenoje, žaidimuose. Prie jūsų sėkmės kažkuo prisidės seni gerbėjai, rėmėjai.

Liūtas – Puikiai seksis numatyti darbai, pirmyn pasistūmės kūrybos projektai. Kažkuo pasitarnaus gerbėjai arba jūs jiems. Pats metas labiau pasidomėti savo sveikata, mityba, gerinti darbo ir gyvenimo sąlygas bei išorinį įvaizdį.

Mergelė – Šiandien nesunkiai rasite jums palankių žmonių. Seksis tarpininkauti, derėtis, užmegzti bendradarbiavimą, partnerystę, tad aiškinkitės santykius, kolegiškai pasidalinkite patirtimi. Palanku tvarkyti ir teisės reikalus.

Svarstyklės – Galite gauti pasiūlymą, žadantį neblogas finansines perspektyvas, reikalingas permainas, paskolą ar bent jau išeitį iš kažkokios problemos. Demonstruosite nuovokumą, intelektą. Turėsite galimybę ištaisyti kai kurias klaidas.

Skorpionas – Visuose dalykiniuose ir nedalykiniuose reikaluose šiandien galima tikėtis geranoriškos pagalbos, o gal net ypatingo palankumo. Naudokitės proga pasimokyti iš daugiau sugebančių. Jei bus siūlomos rimtesnės pareigos ar kelionė, neatsisakykite.

Šaulys – Visuose dalykiniuose ir nedalykiniuose reikaluose šiandien galima tikėtis geranoriškos pagalbos, o gal net ypatingo palankumo. Naudokitės proga pasimokyti iš daugiau sugebančių. Jei bus siūlomos rimtesnės pareigos ar kelionė, neatsisakykite.

Ožiaragis – Šiandien gali paaiškėti, ar turės eigą kažkoks jus dominantis projektas. Jei planuojate susitikti su bičiuliais, gerbėjais, tam ypač tinkama ši diena. Atgaivintos pažintys gali sukurti naujas situacijas, kurios bus jums itin naudingos.

Vandenis – Palanki diena medicinos ir meninei veiklai, socialiniams interesams, labdarai. Tik neatskleiskite visų planų – veikdamas konfidencialiai, daugiau laimėsite. Tai, dėl ko šiandien susitarsite, bus labai perspektyvu. Pildysis slaptos viltys.
 
Žuvys – Daug bendrausite, kalbėsitės telefonų. Palankus metas sudaryti naujas sutartis, imti paskolas. Panašu, kad jums nestigs įdomių idėjų ir energijos joms įgyvendinti. Galite būti geras patarėjas, vertintojas ir svetimuose reikaluose.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}