Mažeikiškiai kviečiami į nuogiausią komediją „Striptizo ereliai“

 

Spalio 1 d. 19 val. Mažeikių kultūros centre įvyks nuogiausia „Domino“ teatro komedija „Striptizo ereliai“!

2008-ųjų metų spalio mėnesį „Domino“ teatras žiūrovams pristatė karštą ir intriguojantį spektaklį „Striptizo ereliai“, prie kurio dirbo tarptautinė kūrybinė grupė.

Spektaklis pagal Naujosios Zelandijos dramaturgų Stepheno Sinclairio ir Anthony McCarteno pjesę „Ladies Night“ pirmą kartą buvo pastatytas 1987 metais Aucklande, Naujojoje Zelandijoje.

 

 

Jis tapo sėkmingiausiu komerciniu visų laikų spektakliu teatro istorijoje. Pjesė buvo išversta į dvylika kalbų, o 1990 ir 1994 metais spektaklis tapo populiariausia turizmo produkcija Anglijoje.

2008 metais spektaklis, kurį lietuviškoms realijoms adaptavo rašytojas Sigitas Parulskis, pradėjęs kelionę „Domino” teatre, toliau sėkmingai keliauja po Lietuvos miestus ir miestelius, vis labiau žavėdamas ir juokindamas.

Kada vyrai pradeda šokti… striptizą?

 

Spektaklis „Striptizo ereliai“ tai istorija apie šešis didelę gyvenimo patirtį sukaupusius, mažo, kol kas paslaptyje laikomo, miestelio Lietuvoje, bedarbius vyrus.

 

Jie laisvą laiką leidžia su alaus buteliuku ant suoliuko, kai tuo tarpu anglams ar vokiečiams nedarbas reiškia artimiausioje aludėje paskutinį Londono „Arsenalo“ rungtynių žiūrėjimą per televizorių užsigeriant atšaldytu Gineso alumi. Tačiau ilgai šis dykinėjimas netrunka, vienam  iš vyrų šauna puiki mintis, kaip užsidirbti daug pinigų.

 

Šou prasideda – šeši vyrukai nusprendžia išbandyti save ir tapti striptizo šokėjais… Kaip tai pavyks niekada to nedariusiems, bet pasiryžusiems išmokti aktoriams, pamatysime tik spektaklio metu!

 

Organizatorius: „Domino” teatras

 

{parasas}