Velionio A. Brazausko turto dalybos

Anapilin pasitraukus A.M.Brazauskui našlė išgyvena tikrą gyvenimą dramą: visuomenės apkalbų objektu tapo K.Brazauskienės rentos klausimas, dabar prisidėjo dar viena problema – Algirdo turto dalybos.
Anot K.Brazauskienės, apie organizuojamą testamento surašymą ji nieko nežinojusi.

 

„Iniciatorius buvo žentas ir jis pas vyrą į reanimaciją atvežė notarą, kartu surašė testamentą. Man buvo didelis šokas. Aš tuo metu rūpinausi kaip rasti vaistus ir išgelbėti vyro gyvybę. Man apie testamentą pasakė Algirdas“, – teigė Kristina.

 

 

„Jūs greičiau viską sutvarkykite, kad būtų ramu, nes vėliau gali būti sąmonės nusilpimas“, – apie testamento surašymą reanimacijos palatoje savo versiją aiškino dukra L.Mertinienė.

„Jis vaikams negalėjo pasakyti „ne“. Aš su žentu Daliumi Mertinu kalbėjau. Aš sakiau, kad aš – ne „atsitiktinė mergelė“, aš – jo žmona, aš juo rūpinausi“, – apie nuostabą dėl surašyto testamento kalbėjo Kristina.

Didelio viešbučio akcininkei nusprendus prašyti daugiau nei 6 tūkst. litų vertės prezidentienės rentos, Vyriausybė suskubo keisti rentų skyrimo tvarką.

„Nepriklausys, negausiu, nereikia. O jei gausiu, išdalinsiu labdarai. Jeigu ne aš, čia diskusijos nebūtų“ – kalbėjo Kristina.

„Aš kiekvieną dieną gaunu dozę nuodų, nors nesu kenkėja, o su tokia nuomone apie save aš turiu susitaikyti“, – situaciją apibūdino velionio žmona.

 

 

{diena2}

{parasas}