2010 m. Rugpjūčio 25 d. Trečiadienis

237 metų diena, 34 metų savaitė.  

Saulė teka 06:10, leidžiasi 20:31. Dienos ilgumas 14:21. Pilnatis. 

Oro temperatūra dieną nuo +14 iki +16, debesuota, lietus. Vėjas pietvakarių, 8-10 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +12 iki +14, debesuota, lietus. Vėjas pietvakarių, 6-8 m/s.

Dienos mintis – Uolumui ir sumanumui mažai kas neįvykdoma. (S. DŽONSONAS) 

Sveikiname – Juozapus, Liudvikus, Patricijas, Mangailus, Mangailes, Liuciles, Liudus.

Dienos horoskopas:

Avinas – tikėkite savo žavesiu, gėrio pergale, ir viskas susiklostys puikiai. Dabar galite nesudėtingai išspręsti tarnybines problemas. Beje, mažiau tikėkite dosniais pažadais, saugokitės kyšių.

Jautis – tinkamas laikas tvarkyti dalykinius, tarnybinius reikalus. Nepatartina aptarinėti atlyginimo, pasirašinėti darbo sutarties, atidėkite tai ketvirtadieniui.

Dvyniai – palanki proga tvarkyti juridinius reikalus, tiesa, netinkamas laikas pradėti bylinėtis dėl pinigų. Palanku taikytis su priešais, konkurentais. Gera diena visuomeniniams susitikimams, pristatyti savo darbus visuomenei.

Vėžys – šiandien svarbu suderinti principingumą, sąžiningumą su gudriu apsukrumu. Tad nemeluokite, tačiau nebūkite ir tiesmuki. Nebijokite nesėkmių, nesklandumų – dabar jie parodys, ko jums išties nereikia.

Liūtas – puiki diena. Negaiškite laiko veltui, galite greitai ir sėkmingai išspręsti ankstesnes problemas. Vakaras itin palankus susitikti su draugais.

Mergelė – darbe būsite vertinami, tinkamas metas šnektelėti su vadovu svarbiu klausimu. Su itin svarbiais pasiūlymais ir prašymais reikėtų kreiptis ketvirtadienį.

Svarstyklės – senų draugų, vadovo pasiūlymai gali būti perspektyvūs. Tačiau kritiškiau vertinkite pasiūlymus, gautus iš užsieniečių ar žmonių, kuriuos mažai pažįstate: galima apgaulė ir nusivylimas. Vakaras palankus susitikti su artimais draugais.

Skorpionas – nereikėtų daug dirbti, pervargti. Tvarkydami reikalus daugiau pasikliaukite savo intuicija, elkitės ekspromtu. Gali užsimegzti slaptas meilės ryšys.

Šaulys – svarbius reikalus tvarkykite padedami artimųjų, draugų – mokėkite priimti kitų rūpinimąsi jumis. Šiandien jausite savo populiarumą, būsite visiems reikalingi.

Ožiaragis – neblogas laikas, kai į pagalbą ateina nuoširdūs žmonės, kai galima pasinaudoti senais nuopelnais. Suskubkite spręsti finansines problemas, kol jūsų neverčia su tuo susiję asmenys.

Vandenis – galite susitikti su reikalingais žmonėmis. Atkeipkite dėmesį į patarimus ir pasiūlymus, kurie yra griežti ir nepatinka, ir nieko nesitikėkite išgirdę didelius pažadus.

Žuvys – nieko nauja nepradėkite, baikit senus darbus. Daugiau bendraukite su vyresniais asmenimis, tėvais, seneliais, tarkitės jums svarbiais klausimais, neužsisklęskite savyje. Radikalių sprendimų priėmimą verta atidėti rytdienai ar porytdienai.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}