2009 m. gegužės 25 d. Pirmadienis

145 metų diena, 21 metų savaitė.

Saulė teka 04:58, leidžiasi 21:35. Dienos ilgumas 16:37. Oro temperatūra dieną nuo +20 iki +22, giedra, be kritulių. Vėjas šiaurės, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +13 iki +15, giedra, be kritulių. Vėjas šiaurės, 2-4 m/s. 

Dienos patarimas – Žmogui nepakanka kaupti žinias, reikia mokėti gauti iš jų palūkanas. (J.V.Getė)

Dienos prietaras – Jei sudužo tavo puodelis, veidrodis ar pan., nesijaudink. Tau tai atneš laimę.

Sveikiname – Almantus, Danutes, Urbonus.

Pardavėjas, adresas 95 98 Dyz. Dujos
PK Orlean (Skuodo g., Žemaitijos g.) 3.59 3,73 3,09 1,61

Lukoil (Montuotojų g. 2)

3,49 3.05

1,54

 

Avinas (kovo 21 d. – balandžio 19 d.)
Susitiksite su žmonėmis, iš kurių galite tikėtis ir draugiškos pagalbos, ir romantiškų akimirkų. Tik nesistenkite bet kokia kaina laimėti to, kas jums nepriklauso. Galima netikėta žinia ar netolima kelionė.

Jautis (balandžio 20 d. – gegužės 20 d.)
Šiandien laimės suteiks slaptos svajonės, gražūs prisiminimai. Puoselėsite slaptus meilės planus. Pasirūpinkite sveikata, grožiu. Tik nesileiskite įpainiojami į intrigas, klastingą veiklą. Venkite išgertuvių, saugokite sveikatą.

Dvyniai (gegužės 21 d. – birželio 21 d.)
Diena bus kupina susitikimų, pažinčių ir įspūdžių. Būtų gerai, kad neignoruotumėte artimų žmonių poreikių. Nederėtų atsisakyti padėti kam nors iš jų, jei to iš jūsų bus tikimasi.

Vėžys (birželio 22 d. – liepos 22 d.)
Šiandieniniai susitikimai gali turėti įtakos jūsų karjerai ar svarbių darbų eigai. Būsite aktyvūs, linkę flirtuoti, provokuoti. Galite išleisti nemažai pinigų savo įvaizdžio labui. Panašu, kad tai pasiteisins.

Liūtas (liepos 23 d. – rugpjūčio 22 d.)
Nemažai įspūdžių patirsite, jeigu leisitės į kelionę, viešnagę arba ją planuosite. Gera diena susitikimams su draugais, gerbėjais, taip pat su specialistais, kurie gali konkrečiai patarti rūpimu klausimu.

Mergelė (rugpjūčio 23 d. – rugsėjo 22 d.)
Įžvalgos ir intuicijos dėka net iš neaiškių užuominų galite gauti nemažai reikalingos informacijos. Intriguojamų, dviprasmiškų pasiūlymų tikriausiai sulauksite iš neabejingai nusiteikusių asmenų.

Svarstyklės (rugsėjo 23 d. – spalio 22 d.)
Ši diena pasižymės romantišku polėkiu, kūrybiniu įkvėpimu. Išnaudokite šį potencialą ir veikloje, ir asmeniniuose santykiuose. Būtų puiku, jei daugiau laiko praleistumėte su mielais jums žmonėmis.

Skorpionas (spalio 23 d. – lapkričio 21 d.)
Šiandien noriai darbuositės ir viskuo rūpinsitės. Galbūt išleisite nemažą sumą namų apyvokos daiktams, buitinei ar kitokiai technikai, meno dirbiniams, dovanoms.

Šaulys (lapkričio 22 d. – gruodžio 21 d.)
Gali atsiskleisti kažkokie jūsų talentai, kilti naujų idėjų, minčių bei planų. Tikriausiai sulauksite komplimentų ir kitokių dėmesio ženklų iš priešingos lyties asmenų. Kažkoks pasiūlymas ar sumanymas gali įdomiai realizuotis.

Ožiaragis (gruodžio 22 d. – sausio 19 d.)
Šiandien gali tekti daugiau padėti namiškiams, artimiesiems, todėl pramogos, malonumai nuslinks į antrą planą. Būkite dosnesni, palepinkite tuos, kurie šalia jūsų.

Vandenis (sausio 20 d. – vasario 18 d.)
Ši diena turėtų būti nenuobodi. Tikėtina įdomi viešnagė arba svečias. Gal gausite meilės laišką, intriguojantį pasiūlymą. Tačiau tai nebūtinai džiugins, nes galite susipainioti jausmuose, noruose.

Žuvys (vasario 19 d. – kovo 20 d.)
Tikriausiai įsigysite ką noras meniško savo buičiai papuošti arba patys pasireikšite kaip menininkai, kūrėjai. Seksis tvarkyti pinigų, komercijos, verslo reikalus, prekiauti.

 

www.vytautus.com