Juodojo penktadienio nelaimės

 

Praėjusį penktadienį, rugpjūčio 13 dieną, apie puse dešimtos ryto užsiliepsnojo Draugystės g. 22 namo, 82 buto virtuvė. Atvykus ugniagesiams, penktame aukšte esančio buto virtuvė jau degė atvira liepsna. Gaisro metu apdegė virtuvės sienos ir lubos, ten buvę daiktai, išdužo lango stiklas. Taip pat apdegė ir gretimo kambario lango rėmas bei namų apyvokos daiktai. Gaisro metu žmonės nenukentėjo, o jo priežastis neskelbiama.

 

Tos pačios dienos vakarą, ugniagesių-gelbėtojų pagalbos prireikė šešerių metų mergaitei. Įkišusi koją į metalinę vaikišką kėdutę, jos ištraukti pati jau nebepajėgė, todėl teko kviesti pagalbą. Gelbėtojams panaudojus plėstuvus, į metalinės kėdutės gniaužtus patekusi mergaitė buvo išlaisvinta ir perduota greitosios medicininės pagalbos darbuotojams.

 

Mažeikių r. PK praneša, kad tryliktos dienos penktadienį be vagysčių taip pat neapsieita. Į komisariatą kreipėsi 27-ių metų mažeikiškė ir pranešė, kad lankydamasi p/c „Norfa“ ji buvo apvogta,  iš jos uždaros rankinės dingo piniginė su asmeniniais daiktais. Padaryta 750 lt. žala.

 

 

ŠALTINIS: vpgt.lt ir Mažeikių r. PK

{parasas}