2010 m. Rugpjūčio 06 d. Penktadienis

218 metų diena, 31 metų savaitė.  

Saulė teka 05:35, leidžiasi 21:13. Dienos ilgumas 15:38. Delčia. 

Oro temperatūra dieną nuo +26 iki +28, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas rytų, 1-2 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +18 iki +20, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas šiaurės, 3-5 m/s.

Dienos mintis – Svetima lazda geriau kuprą išlygina. (LIAUDIES IŠMINTIS) 

Sveikiname – Bylotus, Daivas.

Dienos horoskopas:

Avinas – daug energijos pareikalaus verslo, finansų reikalai, tačiau ne be reikalo – išties pasistūmėsite pirmyn. Svarbu neuždelsti su mokesčių mokėjimu, atsiskaitymais, finansinėmis ataskaitomis, jei norite, kad greičiau atsivertų naujos perspektyvos.

Jautis –  nauji pažįstami suteiks jums džiaugsmo, vilčių. Demonstruosite jiems savo erudiciją, toleranciją. Galite ne juokais sudominti įtakingą asmenį, įtikinti jį savo teisumu ar sugebėjimais. Įmanomas kilimas karjeros laiptais.

Dvyniai – nusimato daug darbo tarnyboje ar versle. Tikėtini susitikimai su svarbiais veikėjais, galinčiais turėti įtakos jūsų darbų sėkmei. Nepervertinkite savo jėgų ir saugumo. Būkite atsargūs kelyje ir reikaluose su technika.

Vėžys – pajusite jėgų antplūdį, didesnį pasitikėjimą savo jėgomis, populiarumu. Trauks sportas, įvairūs renginiai, pramogos. Galite susitikti su senų bičiulių kompanija, susidomėti kolektyvine veikla arba senu savo pomėgiu.

Liūtas – pasistenkite ramiai išsiaiškinti jums neaiškius dalykus, nedarykite skubotų išvadų. Logiką junkite su intuicija. Venkite piktnaudžiauti alkoholiu, nes jis tikrai nepadės išspręsti jokių problemų.

Mergelė – daug nuveiksite, jei dirbate darbą, susijusį su informacijos gavimu ar pateikimu, reklama, mokslu, transportu, telekomunikacijomis. Pagerės santykiai su aplinkiniais. Tačiau galimi nemalonumai dėl per ilgo liežuvio ar neatsargumo kelyje.

Svarstyklės – noriai tvarkysite buitinius, turtinius reikalus, o jei užsiimate verslu – uoliai plušėsite ir kursite planus, kaip padidinti pelną. Gali kilti neblogų idėjų. Taip pat nusimato pajamos iš nuomos, tiekimo, tarpininkavimo, komercijos.

Skorpionas – nusimato trumpos kelionės, informatyvūs kontaktai, interviu. Suksitės lyg vijurkas, kad viską suspėtumėte. Aplinkinius galite nustebinti savo taikliais pastebėjimais, apibendrinimais, žinių bagažu.

Šaulys – aplinkiniai gali suabejoti kai kuriomis jūsų galimybėmis. Nekonfliktuokite, nepykite, pasitelkite humoro jausmą. Jeigu ketinate investuoti į verslą, reformas ar namų ūkį, pasitarkite su suinteresuotais asmenimis.

Ožiaragis – galite aiškintis meilės santykius, ginti vaikų interesus, užsiimti kūryba, populiarinti save ir savo veiklą, rengdami pristatymus, šou vakarėlius. Daug kas priklausys nuo to, kaip reikšite mintis, reklamuositės.

Vandenis – dalykiniai reikalai, karjeros perspektyvos tikriausiai rutuliosis norima linkme. Tačiau tai nereiškia, kad bus lengva ir paprasta. Gali tekti rizikuoti, įsipareigoti arba padirbėti viršvalandžius, leistis į komandiruotę.

Žuvys – prieštaringų emocijų suteiks žmogus, kurį laikote savo konkurentu ar oponentu. Turbūt ieškosite racionalaus paaiškinimo argumentams pagrįsti. Ne viena problema išsispręs savaime, jei pakeisite taktiką ar bendravimo stilių.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}