2010 m. Rugpjūčio 02 d. Pirmadienis

214 metų diena, 31 metų savaitė.  

Saulė teka 05:28, leidžiasi 21:21. Dienos ilgumas 15:53. Delčia. 

Oro temperatūra dieną nuo +26 iki +28, giedra, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +18 iki +20, mažai debesuota, trumpalaikiai lietūs, perkūnija. Vėjas vakarų, 1-3 m/s.

Dienos mintis – Diletantas neaiškius dalykus laiko didžiais, šiurkščius – stipriais, neapibrėžtus – beribiais, beprasmius – antijutiminiais. (F. ŠILERIS)

Sveikiname – Euzebijus, Steponus, Tautvilus, Guodas, Gustavus, Alfonsus.

Šiandien – Ubagų diena.

Dienos horoskopas:

Avinas – neleiskite niekam kištis į jūsų reikalus, bet ir patys nesiimkite spręsti svetimų problemų. Jei tektų aptarinėti svarbius reikalus su kolegomis, nebūkite smulkmeniški – ginčui kilti daug nereikės. Palanku tikrinti sveikatą.

Jautis –  venkite ginčų, ieškokite sąlyčio taškų, negalvokite apie tai, kas nepatinka ar gali papiktinti. Būkite atidūs šiandien gautiems pasiūlymams bendradarbiauti, nes galite įgyti patikimų sąjungininkų.

Dvyniai – gali pakakti nesmagumų, bet tai bus išsprendžiamos problemos. Jei nesinorės nieko daryti, patinginiaukite, atidėkite kitai savaitei viską, kas šiandien neįdomu, nemalonu, sunku, erzina ir kitaip gadina nuotaiką.

Vėžys – esate gana išmintingi, kad nesiveltumėte į buitinius skandalus ir nenorėtumėte daugiau nei turite. Tinkamas laikas susitikti su svarbiais žmonėmis, priimti svarbius sprendimus, ypač susijusius su jūsų veikla.

Liūtas – tinka tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, neatidėkite jų rytdienai. Tiesa, jokių ginčų ar konfliktų su vyresniais, viršesniais asmenimis. Gautus dalykinius pasiūlymus galima priimti.

Mergelė – dėl netikėto šeimos ginčo ar nenumatytų keblumų kelyje gali keistis jūsų planai. Vakaras bus geras, jei jį skirsite savo vaikams ar aplankysite vaikystės draugus.

Svarstyklės – jūsų nuojautos taps išskirtinės: nedarykite to, ko nesinori, nebendraukite su žmonėmis, kurie jums nepatinka. Palanku ką nors užbaigti, atlikti pamirštus, užmirštus darbus. Geras laikas konfidencialiam pokalbiui ar susitarimui.

Skorpionas – iš esmės palanki diena, reikėtų drąsiai ir vienu mostu sutvarkyti susikaupusius reikalus. Jei siekiate kam nors labai patikti, vakare skirkite pasimatymą – būsite žavūs, iškalbingi, nepakartojami.

Šaulys – palanku spręsti finansines problemas, pirkti seniai suplanuotus daiktus. Tik nepasiduokite konfliktiškoms nuotaikoms: svarbu nepriekabiauti prie sutuoktinio, nesiaiškinti šeimos biudžeto.

Ožiaragis – jums sudėtinga apsispręsti, rasti tinkamą ėjimą. Jei turite skubių reikalų, sutvarkykite juos iki vakaro, rytdienai neatidėkite.

Vandenis – neskubėkite nusivilti, nuvertinti savo sugebėjimų. Nors iš tiesų viskas geriau, nei manote, reikšmingų dalykinių reikalų tvarkymo nesiimkite, atidėkite juos kitai savaitei.

Žuvys – palankus metas. Svarbiausia yra nesivelti į tuščius ginčus darbe, nesikabinėti prie savo vaikų dėl klaidų, nesėkmių, netvarkingumo ar aplaidumo. Būkite meilesni tiems, kurie jus myli. Vakare tikėtinos malonios staigmenos. Tinkamas metas su mylimu žmogumi, vaikais, sutuoktiniu aplankyti seniai matytus draugus.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}