Sekmadienio receptas

Troškinta vištiena su voveraitėmis

Jums reikės:

  • 1 kg vištienos filė;
  • 0,5 kg pomidorų ir tiek pat agurkų;
  • 2 vnt. paprikos ir 1 svogūno;
  • 0,5 l  voveraičių;
  • saldžiarūgščio arba aštraus padažo;
  • 50 g sviesto arba porą šaukštų aliejaus.

 

Paruošimas:

Vištieną supjaustyti grežinėliais, ją apkepti svieste arba aliejuje, susipjaustyti pomidorus nedideliais grežinėliais, agurkus juostelėmis, papriką juostelėmis, svogūną smulkiai. Kai vištienos filė apkepa, sudėti voveraites ir jas apkepti kartu su vištiena.

 

Paskui sudėti pjaustytą svogūną ir šiek tiek viską kartu pakepti. Galiausiai sudėti agurkus, pomidorus, papriką, viską sumaišyti ir supilti mažą indelį saldžiarūgščio padažo. Viską patroškinti 15 min.

Patiekti su ryžiais.

 
Skanaus!

 

{parasas}