Knygynas „Pegasas“ pristato Joseph Murphy knygą „Pasąmonės galia darbe ir versle“

Dr. Džozefas Merfis (Joseph Murphy, 1898-1981) – amerikiečių dvasininkas, pamokslininkas, mistikas, parašęs per 30 populiariosios psichologijos žanro knygų. Garsiausia jo knyga „Jūsų pasąmonės galia”, pirmą kartą išleista dar 1963 m., iki šių dienų išliko įkvepiančiu savigalbos vadovu. Naujos autoriaus knygos pagrindą sudaro anksčiau niekur neskelbti tyrinėjimai apie pasąmonės galią darbe bei versle.

 

Žmogui, kuris susiduria su problemomis savo darbovietėje, siekia karjeros ar bando suburti entuziastingą komandą, autorius siūlo pasinaudoti savo pasąmonės galia ir taip įgyvendinti konkrečius tikslus ar pašalinti iškilusias kliūtis.

 

Dž. Merfio pasąmonės veikimo principai iliustruojami praeities ir šių dienų verslo lyderių bei įžymių žmonių, sėkmingai taikiusių juos savo profesinėje veikloje, pavyzdžiais. Autorius moko, kaip įgyti daugiau pasitikėjimo savimi, perprasti traukos dėsnį, įveikti nerimą bei stresą, atsikratyti blogų įpročių, bendrauti su sunkiais žmonėmis, kaip valdyti laiką ir pasiekti karjeros aukštumas.

 

Viskas prasideda nuo svajonės!

„Būtent įprotis tikėtis, kad ateityje mūsų laukia daugybė nuostabių dalykų, kad būsime turtingi ir laimingi, kad sukursime gražią šeimą, kad turėsime jaukius namus, kad sėkmingai susiklostys karjera, kad būsime šio to verti, yra pats patikimiausias pamatas, ant kurio reikia statyti savo gyvenimą“. – Dž. Merfis.

 

Rubriką pristato knygynas „Pegasas“.

{parasas}