2010 m. Liepos 16 d. Penktadienis

196 metų diena, 28 metų savaitė.  

Saulė teka 05:01, leidžiasi 21:47. Dienos ilgumas 16:46. Jaunatis. 

Oro temperatūra dieną nuo +27 iki +29, debesuota, be kritulių. Vėjas vakarų, 1-2 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +17 iki +19, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 1-2 m/s.

Dienos mintis – Apstu žmonių, kurie daugiau laiko ir jėgų skiria kalboms apie problemas, užuot ėmęsi jas spręsti. (H. FORDAS)

Sveikiname – Vaigaudus, Danguoles, Faustus, Marijas.

Dienos horoskopas:

Avinas – ši diena padės aiškiau suvokti, kas jums kliudo būti laimingiems, laisviems, įkūnyti sumanymus, kūrybinę energiją. Tiesa, nieko kol kas nekeiskite – per brangiai kainuos.Galimos netikėtos išlaidos, baudos.

Jautis – komplikuotas metas, nes būsite nusiteikę ramybei, tačiau kažkas vers spręsti neįdomias problemas. Likite taktiški ir mažiau įtarkite artimuosius: viskas yra geriau, nei manote.

Dvyniai – konfliktinis metas, kai reakcija būna staigi, bet netiksli. Pergalę lems taikūs kovos būdai. O blogiausias būdas išsikrauti po santykių aiškinimosi, tai sėsti prie automobilio vairo.

Vėžys – nepervertinkite savęs, savo galimybių ir įtakos: brangiai kainuos. Pasikliaukite mylimojo jausmais, neklausykite apkalbų.

Liūtas – staiga suvoksite, kad aplinkiniai kvaili, nesąžiningi, kad niekas nesiruošia jums nusileisti ar jūsų suprasti. Tačiau prieš garsiai ką nors sakydami pasvarstykite: gresia tušti ginčai. Venkite skubėti, išlaidauti.

Mergelė – nesivelkite į santykių aiškinimąsi: nesitikėkite savųjų ir svetimųjų supratingumo. Dažniau ilsėkitės, ypač jei dirbate intensyvų, atsakingą ar nuobodų darbą.

Svarstyklės – dabar esate kupini ne tik įniršio, bet ir gerų idėjų, kaip sustabdyti nesėkmių inerciją. Kovokite už savo reikalą, pripažinimą.

Skorpionas – būkite atidesni tariamiems niekams, nes per juos galite suvokti kai ką labai svarbaus, ko anksčiau nematėte. Tai sunkaus darbo diena, kai viskas priklauso nuo kokybės.

Šaulys – iš paprastų dalykų galite padaryti ką nors painaus, o išties rimtą problemą nevykusiai supaprastinti. Nieko nespręskite norėdami ką nors pamokyti. Šiandien nesate stiprūs – verta ieškoti kompromisų.

Ožiaragis – mokėkite nepasitenkinimą aplinkiniams pateikti civilizuotai. Išties didelė konfliktų darbe (jei šiandien dirbate) tikimybė. Nepavyduliaukite, šiandien lengva jus apgauti.

Vandenis – diena nebus niūri, jei susivaldysite, kritiškiau vertinsite viską, ką išgirsite. Svarbu nepasiduoti azartui vairuojant automobilį.

Žuvys – būsite reiklesni, bet aplinkiniai irgi iš jūsų ne mažiau tikėsis. Nepatartina aiškintis šeiminių, meilės santykių. Netinkamas laikas kreiptis į vyresnius už jus žmones su skundais ir prašymais.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}