Kaip pritraukti meilę pagal mėnulio dienas

Žinia, mėnulis daro įtaką kai kuriems procesams, vykstantiems žemėje. Tačiau turbūt nedaug kas žino, kad mėnulis daro įtaką ir žmonių asmeniniams santykiams. Net tokiam jausmui kaip meilė. Tikriausiai kiekvienas bent kartą gyvenime pasvajojo apie tą savo „antrąją puselę“. Pagal kokius kriterijus galima nustatyti, kad tas žmogus – tavo likimas?

 

Ką daryti, jei nesiseka susirasti artimą širdžiai draugą, nes neatitinka požiūriai, interesai, charakteriai ir t.t. Žodžiu, netinkate vienas kitam ir gana. Bet dažnai būna ir taip, kad atrodo gana šilti tarpusavio santykiai klostosi, bet jie staiga nutrūksta ir viskas baigiasi.

 

Kartais žmogus būna pasiruošęs griebtis už šiaudo, kad tik rastų savo gyvenimo meilę ir būtų laimingas. Tačiau kodėl nepamėginus savo asmeninį gyvenimą patikėti mėnuliui. Astrologai sako, kad mėnulio fazės daro įtaką asmeninių santykių sferoje. O kad pavyktų rasti savo meilę bei ilgam ją išsaugoti, viso labo reikia tik laikytis mėnulio kalendoriaus patarimų.

 

Norint, kad gyvenimas būtų ne tik harmoningas ir laimingas, bet ir pritrauktų norimus įvykius, o taip pat „tinkamus“ žmones, būtina atlikti kai kuriuos veiksmus per atitinkamus mėnulio ciklus. Turbūt žinote, kad yra toks mėnulio kalendorius. Mat žmogaus organizmo bioritmai priklauso nuo mėnulio fazių. Per skirtingas mėnulio fazes ir dienas pastebėtas ypatingas šio nežemiško kūno „žemiškiems reikalams“ poveikis. Tarp jų ir asmeninių santykių sferoje.

 

Žinia, mėnuo dalijamas į keturias mėnulio fazes: jaunatį, priešpilnį, pilnatį ir delčią. Kiekviename iš šių fazių reikėtų elgtis atitinkamai. T.y. planuoti svarbius reikalus atitinkamai su mėnulio fazėmis. Pavyzdžiui, jaunatis – nedėkingas periodas priimti reikšmingus sprendimus.

 

Pirmasis mėnulio mėnesio ketvirtis – pats laikas pereiti prie aktyvių veiksmų ir naujų reikalų pradžios.

Pilnatis – tradiciškai dėkingas periodas meilei ir romantikai, tačiau tai taip pat didžiausias nerimo ir įtampos laikotarpis, kuris gali privesti iki streso ar net depresijos. Paskutinis ketvirtis – gyvenimiško aktyvumo sumažėjimo fazė ir laikas, nepalankus pradėti naujus darbus. Todėl astrologai pataria per pilnėjančio mėnulio periodą skirti didesnį dėmesį savo svajonėms ir planų realizavimui. Užtat nereikėtų imtis aktyvių veiksmų pirmomis mėnulio mėnesio dienomis. O per ketvirtą mėnulio fazę taip pat nereikėtų skubinti įvykių. T.y. susipažinti ir užmegzti santykius.

 

Tačiau pasak astrologų, norint pritraukti meilę, pirmiausiai reikia tiksliai žinoti, ko norite. Užmegzti ilgalaikius ir tvirtus santykius, sukurti šeimą? Kitaip tariant, reikia pozityviai galvoti apie savo svajonę ir būti įsitikinusiems, kad ji išsipildys. Be to, astrologai pataria aiškiai įsivaizduoti savo trokštamus norus ir įvykius, todėl reikia ne šiaip sau galvoti apie būsimą mylimą žmogų, bet tuo pačiu ir „kurti“ būsimų savo santykių scenarijų.

 

Nepriklausomai nuo to, ar tikėtinas kandidatas į širdį yra pažįstamas ar dar nežinomas žmogus. Paskui tiksliai apsisprendus dėl savo troškimų, reikėtų kuriam laikui pamiršti juos ir galvoti apie ką tik nori, bet ne apie asmeninius reikalus. Taip pat reikėtų klausyti, ką pašnibždės vidinis balsas ar intuicija. Tikriausiai ji pasakys su kuo ir kada verta užmegzti santykius, ar reikėtų imtis aktyvių veiksmų, o gal geriau palaukti, kol imsis iniciatyvos priešinga lytis. Tačiau visa tai reikėtų daryti per atitinkamas mėnulio dienas, nes kiekviena mėnulio periodo energetika turi savo ypatybių.

 

Labiausiai palankios mėnulio dienos užmegzti meilės ryšius:

1-oji mėnulio para – tai labai šviesi, stipri ir palanki diena užmegzti tarpusavio santykius. O jei tą dieną sugalvosite kokį nors geidžiamą norą, jis būtinai išsipildys. Todėl šią dieną būtinai pasvajokite apie būsimą susitikimą su savo lemtimi.

 

2-oji mėnulio para – tai diena, kai sustiprėja intuicija. Todėl šią dieną rekomenduojama atidžiau pažvelgti į aplinkinius. Tikėtina, kad galite sutikti žmogų, kuris greičiausiai taps jūsų likimu. O tai jums padės nustatyti taip vadinamas šeštasis jausmas.

 

6-oji mėnulio para – tuo metu gali daug kas paaiškėti. Mat savo vidumi galima pajusti, ar santykiai su konkrečiu žmogumi bus perspektyvūs. Be to, tą dieną gerokai didesnė galimybė teisingai išsirinkti žmogų.

 

11-oji mėnulio para – tai viena geriausių mėnulio mėnesio dienų. Būtent tą dieną labiau pasireiškia energija, pergalės siekimas ir seksualumas.

 

17-oji mėnulio para – ši para labiau palanki pradėti rimtus tarpusavio santykius ar susituokti. 17-oji mėnulio para palanki bet kokiems svarbiems meilės reikalams. Pavyzdžiui, gera diena pereiti iš vienų santykių etapo į aukštesnį, dvasinį lygmenį.

 

21-oji mėnulio para – ši diena labiau tinkama energijos reikalaujantys veiksmai bei iniciatyva užmezgant tarpusavio santykius. Todėl bet koks bendravimas šią parą bus sėkmingas.

 

O štai 9-oji, 13-oji, 15-oji, 19-oji, 23-oji ir 26-oji mėnulio paros laikomos nepalankiomis naujų santykių užmezgimui ir bet kokio asmeninio gyvenimo pokyčiams.

 

{alfa2}