2010 m. Liepos 11 d. Sekmadienis

192 metų diena, 27 metų savaitė.  

Saulė teka 04:55, leidžiasi 21:53. Dienos ilgumas 16:58. Jaunatis. 

Oro temperatūra dieną nuo +29 iki +31, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas pietų, 1-2 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +18 iki +20, giedra, be kritulių. Vėjas pietų, 1-3 m/s.

Dienos mintis – Ieškodamas ir velnią surasi. (LIAUDIES IŠMINTIS)

Sveikiname – Benediktus, Vilmantus, Šarūnes, Pijus, Kiprus.

Šiandien – Pasaulio gyventojų diena.

Dienos horoskopas:

Avinas – gali būti, kad teks vykti į kelionę, dalyvauti susirinkimuose, kreiptis į įtakingus asmenis, ieškoti teisybės. Būsite iškalbūs, kūrybingi ir netgi sublizgėsite originalumu. Kitus galite įtikinti netgi tuo, kas jums pačiam yra saviapgaulė.

Jautis – tikriausiai teks prisiminti darbo etiką bei discipliną ir hierarchiją. Jums pavyks viską atlikti nepriekaištingai, susitarti dėl naudingų pakeitimų ar avanso. Vis dėlto vakare gali išryškėti jūsų silpnos vietos, melas ar manipuliavimas.

Dvyniai – sėkmę lems mokėjimas taikiai susitarti, glaudžiai bendrauti. Parodysite iniciatyvą ir sugebėjimą organizuoti, nukreipti, vadovauti grupei, kolektyvui. Bus progų atnaujinti senas svarbias pažintis. Tikėtinos nenumatytos išlaidos.

Vėžys – geras metas lankytis parodose, diskutuoti apie meną, moralę, religiją, užsiimti labdara, kūryba. Tačiau reikėtų būti apdairesniems…

Liūtas – diena nežada atsipalaidavimo, nes reikės kovoti dėl autoriteto, profesinio ar politinio statuso, finansinės naudos. Kažkokia nauja patirtis leis išsivaduoti iš senų stereotipų. Tvarkos trūks namuose, šeimoje. Gresia vagystės.

Mergelė – padedant draugams ir pažįstamiems galite sėkmingai išspręsti keblų verslo ar teisės klausimą. Tikėtina, kad užmegsite bendradarbiavimą. Galbūt gausite žinią, susijusią su pinigais, nuosavybe, apskaita, nuoma. Venkite aferų.

Svarstyklės – tikėtina, kad neblogą pasiūlymą pateiks giminaitis, kaimynas ar draugas. Galite gauti pranešimą, kurio nesitikėjote. Arba jus pasieks informacija, kurios turinys nuskambės neįtikimai. Beje, signalas gali būti teisingas.

Skorpionas – jausite didelę emocinę įtampą. Ji nesutrukdys nuveikti daugybės numatytų darbų, tačiau gali paskatinti nederamai pasielgti ir padaryti klaidingą įspūdį svarbiam asmeniui. Stigs abipusio pasitikėjimo, nuoširdumo ir santykiuose su antrąja puse.

Šaulys – aplankys kūrybinis ir romantinis polėkis. Jei siekiate sublizgėti profesionaliai ar pasitobulinti, galite sulaukti dėmesio verto pasiūlymo.

Ožiaragis – kad nepersitemptumėte nuo per didelio darbo krūvio, pasitelkite kolegas, pasiskirstykite pareigas pagal jėgas ir sugebėjimus. Galimas netikėtas susitikimas, pokalbis ar pranešimas, kuris privers pagalvoti apie permainas, jų poreikį ar grėsmę.

Vandenis – diena gali būti kupina įtampos dėl būtinybės intensyviai bendrauti su antrąja puse, konkurentais ar kitaip mąstančiais dalykiniais partneriais. Tikėtina, kad tam tikra prasme jums teks nusileisti, apkarpyti savo ambicijas.

Žuvys – būsite įžvalgūs, energingi, seksis gilintis į kitų žmonių, vaikų problemas. Aktualūs gali būti skolų klausimai. Būkite pasirengę įvairiems netikėtumams, o jei laukiate, kad draugas grąžintų skolą – išsisukinėjimams.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}