Vyrams patinka moterų iniciatyva

Kartais iškyla dilema: jauti, kad velniškai nori to vaikino, tačiau, ar verta žengti pirmą žingsnį? Kaip jis sureaguos, jei būsi iniciatorė? Kiek akivaizdžiai galima tai parodyti? Jeigu su vaikinu bendrauji jau seniai, atsakymas yra „taip“. Vyrai kartais net skundžiasi, kad jų moterys rodo pernelyg mažai iniciatyvios. Vyrui patinka, kai jo moteris žengia pirmą žingsnį. Tai užveda jį ir priverčia jaustis geidžiamu. Jam malonu galvoti, kad seksas judviem yra ne tik „žaidimas į vienus vartus“, kad tai malonu jums abiems.

 

Kita vertus, jei santykiai tik įsisiūbuoja, ir dar nėra užmegztas emocinis ryšys (ir tu nežinai, ko gali iš jo tikėtis), vertėtų palūkėti. Jei tu nei iš šio, nei iš to padėsi ranką jam tarp kojų ir aistringai pabučiuosi, tik sugluminsi jį, o blogesniu atveju, jis pamanys, kad tu esi laisvo elgesio mergina.

 

Atvirai demonstruojama seksualinė moters agresija nekelia vyrų susižavėjimo. Taip, vyrams patinka moters iniciatyva, bet tai ne tas pats. Daug geriau, kai moteris labai aiškiai, tačiau neprarasdama subtilumo, parodo vyrui, kad irgi to nori… Tai vyrams labai patinka!

 

Kartais tau galbūt atrodo: „Aiškiau parodyti jau tiesiog negalėjau“… Tačiau tiesa yra ta, kad kartais vyrai iš tiesų gali būti pakankamai nesupratingi, ypač jei padarei jam „sunkiai prieinamos“ įspūdį. Štai penki patarimai, kaip jam apie tai „pasakyti“:

 

1. Pakviesk jį į vidų. Tradicinis, „filminis“ variantas: „Ar norėtum užeiti išgerti…?“

2. Paliesk jį. Švelniai paliesk jo dilbį ranka, dar geriau – lyg netyčia krūtine prisiglausk prie jo peties. Jei paliesti nedrįsti, stenkis stovėti ar sėdėti taip arti, kiek įmanoma, tačiau taip, kad tai nebūtų akivaizdu.

3. Išreikšk palankumą. Parodyk, kad palaikai jį, kad tau su juo smagu: garsiai juokis iš jo sakomų juokelių, sutik su juo nuomone. Žiūrėk tiesiai jam į akis ir šypsokis. Flirtuok. Gaudyk jo mėtomus signalus, parodyk, kad tau tai patinka – vyrus tai žadina, jie mėgsta jaustis svarbūs.

4. Jei jūsų pokalbis nurimo, lai įsivyrauja tyla. Vaikinai mėgsta nurimti prieš tai, kai imasi kokių nors veiksmų, nepulk plepėti, nes gali pražiopsoti akimirką.

5. Paklausk provokuojančio klausimo. „Kaip tu su gumine avalyne?“, „Ar tu gerai bučiuojies?“ „Kokiu metu ketini rytoj keltis?“… Belieka tikėtis, kad jis susivoks ir pagaliau imsis veiksmų.

 

{alfa2}