2010 m. Birželio 25 d. Penktadienis

176 metų diena, 25 metų savaitė.  vasaros pieva

Saulė teka 04:42, leidžiasi 22:00. Dienos ilgumas 17:18. Priešpilnis.

Oro temperatūra dieną nuo +14°C iki +16°C, debesuota, lietus. Vėjas šiaurės vakarų 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +8°C iki +10°C, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės vakarų 1-3 m/s.

Dienos mintis – Kai būsi alkanas, ir juoda duona bus skani. (LIAUDIES IŠMINTIS)

Sveikiname – Vilhelmus, Geistautus, Geistautes, Baniutes, Vilius, Geisvydas, Geisvydus.

Dienos horoskopas:

Avinas – šiandien jūsų mintys suksis apie neseniai patirtus įspūdžius, malonumus. Nestokosite žavesio, energijos, tad tikėtina, kad lengvai tapsite draugijos siela ir meilės strėlių taikiniu. Gali užvaldyti pagunda veltis į avantiūras tikintis naudos.

Jautis – visai neblogai seksis įprastiniai darbai. Galimas dalykas, kad gausite naujų įdomių pasiūlymų. Tačiau gali pasirodyti ženklų, sakančių, kad dėmesį pirmiausia derėtų nukreipti į sveikatą.

Dvyniai – gali tekti namuose tvarkyti dokumentus. Beje, ir be juridinių reikalų nuotaika gali būti nekokia. Paaiškės, kad daug kas iš to, ką norėtumėte įgyvendinti, kitiems nėra priimtina, ir be kovos, įrodinėjimo nieko nebus.

Vėžys – panašu, kad neišsisuksite nuo būtinų išlaidų. Piniginiai reikalai išties nedžiugina, bet jie išsprendžiami. Tereikia ryžtingiau veikti ir pakovoti už save.

Liūtas – tikriausiai šiandien kaip reikiant įniksite į namuose laukiančius darbus. Neblogas metas pokalbiams, deryboms, bet nukelkite tai į antrąją dienos pusę.

Mergelė – laukia daugybė darbų. Panašu, kad profesionalumo stoka jūsų niekas nemėgins apkaltinti. Tačiau gali padaugėti konkurentų, į veiklą bus įtraukiami ir kiti lygiaverčiai dalyviai. Galbūt jausite ne itin malonų spaudimą, kontrolę.

Svarstyklės – norėsis daryti įtaką aplinkiniams, juos kontroliuoti. Išties turėsite galimybių pakelti savo reitingą, populiarumą. Tačiau tai priklausys nuo to, su kuo bendraujate, kas jus remia. Gali atsitikti ir taip, kad savo noru tapsite kažkieno šešėliu.

Skorpionas – tikriausiai vengsite aktyvios veiklos ir viešumo, domėsitės bei tikėsite dalykais, kurie kitiems atrodo neįtikėtini ar tiesiog nereikalingi. Dėl to daugeliui bus sunku jus suprasti.

Šaulys – jūsų galvose šiandien gims įvairių planų ir emocijų. Gana valdingai mėginsite suimti į savo rankas visas vadžias ir padaryti taip, kad viskas priklausytų vien nuo jūsų. Tai padaryti nebus paprasta. Transformacijas pradėkite nuo savęs.

Ožiaragis – rimtiems ir produktyviems dalykiniams ryšiams užmegzti bei palaikyti ši diena bus gana palanki. Gali pavykti šiek tiek sutaupyti nuolaidų, darbščių rankų, aplinkinių dosnumo dėka ar pan.

Vandenis – tikriausiai pasinersite į kasdieninių rūpesčių okeaną. Dėl sveikatos arba namų teks šiek tiek pasinervinti, tačiau gausite informacijos, kuria pravartu pasinaudoti, kad situacija taptų palankesnė.

Žuvys – jūsų nuotaika bus labai bus permaininga. Galbūt jums atrodys, kad kažkas prarasta, sugadinta. Nepasiduokite – laimė vėl nusišypsos. Jei panorėsite, išsiaiškinsite kankinamus klausimus ir rasite neblogus sprendimus.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}