AB „ORLEN Lietuva“ mokykloms padovanojo net 108 kompiuterius

ORLEN Lietuva

Šiemet, kaip ir praėjusiais metais, AB „ORLEN Lietuva“ padovanojo Mažeikių ir Akmenės rajonų mokykloms ir bendruomenėms kompiuterius. 108 kompiuteriai buvo perduoti Mažeikių M. Račkausko gimnazijai ir Senamiesčio pagrindinei mokyklai, Židikų M. Pečkauskaitės vidurinei mokyklai ir Židikų seniūnijai, o taip pat Naujosios Akmenės „Saulėtekio“ pagrindinės mokyklos Sablauskių skyriui.

Dalis minėtų įstaigų nuo šiol turės ir naujesnius fakso aparatus, spausdintuvus, skenerį.

 

Bendrovėje neseniai buvo atnaujinta biuro technika. Bendrovės manymu, pakeisti kompiuteriai dar gali pasitarnauti kitiems – įranga iškeliavo pas naujuosius šeimininkus. Mokyklos ir bendruomenės gavo nenaują, bet vis dar naudojamą kompiuterinę techniką.

 

„Labai džiaugiamės galėdami atnaujinti kompiuterių klasės įrangą. Penki turimi kompiuteriai tokie seni, kad sunku su jais bedirbti buvo. Iš vienuolikos klasėje buvusių kompiuterių tik viename buvo interneto prieiga. Kiti tiesiog „nepaveždavo“. Mokiniai labai džiaugiasi, kad galės naujaisiais mokslo metais po internetą naršyti vietoje“, – sako Naujosios Akmenės „Saulėtekio“ pagrindinės mokyklos Sablauskių skyriaus vedėja Marijona Pelenienė.

 

Bendrovė „ORLEN Lietuva“ ir toliau tęs kompiuterinės ir biuro technikos dovanojimą švietimo įstaigoms ir bendruomenėms.

 

ŠALTINIS: ORLEN Lietuva

{parasas}