Išliaupsinta teisėjų ir gavusi aukščiausius įvertinimus, „Aistrų pakarntę“ paliko Ernesta

Mis Mažeikiai 2009

Viena švelni ir labai jausminga, kita karšta ir iš proto vedanti. Abi įdomios ir vertos finalo, tačiau likti gali tik viena.

„Jūs skiriatės kaip diena ir naktis“, – tokiais žodžiais mažeikiškes apibūdino Tadas, kuris norėdamas geriau pažinti šias dvi gražuoles, surengė joms pažinimo testą.

Ernesta ir Agneta turėjo suplakti kokteilį, kuris turėjo padėti Tadui labiau pažinti savo šokio partneres. Deja, vaikinas gražiais žodžiais panelių nelepino.

Ernestos suplaktą kokteilį paragavusi Agneta, ėmėją įžeidinėti, pareiškusi, kad mergina visiškai neįdomi, banali ir nieko verta. Pasak Agnetos, nieko nuostabaus, nes būtent tokio kokteilio iš jos ir tikėjusis. 

 

Kai Tadas paprašė Ernestos paragauti savo priešininkės kokteilio, mergina taip pat neliko skolinga Agnetai.  Vos paragavusi gėrimo, „Mis Mažeikiai“, jį tuoj išspjovė ir pavadino Agnetos suplaktą kokteilį „brudu“. Suprantama, Agneta įsižeidusi pareiškė, kad Ernesta neturi skonio. Ramindamas merginas, Tadas pats paragavo jam suplaktus kokteilius ir pareiškė, kad Ernesta dar labai vaikiška ir jai ne vieta šiame projekte, o Agnetą jis pavadino dinamitu, kaip ir jos kokteilis, kurį, beje, vaikinas taip pat išspjovė. 

 

Treniruotės taip pat nepraėjo be kandžių pasisakymų ir nemalonių replikų merginų atžvilgiu. Kai Tadas pasiūlė vakare sušokti džaivą, Ernesta kategoriškai atsisakė ir pasiūlė komisijai pateikti meilės šokiu vadinamą rumbą, tada vaikinas tiesiai į akis jai rėžė, kad jos nekenčia.

 

Čia pat taisydamas padėtį, šokėjas paaiškino, kad nuo meilės iki neapykantos tik vienas žingsnis ir pasiūlė mažeikiškei išmokti teisingai jį žengti. Atėjus Agnetos laikui treniruotis, vaikinas stengėsi sužinoti ką ji jam jaučia, bet mergina nepasimetė ir pareiškė, kad ateis laikas ir jis sužinos ką ji jam jaučianti.

 

Pagaliau atėjus vakarui merginos sušoko savo išlikimo šokius ir buvo labai gerai įvertintos teisėjų. Pirmą kartą per visą projektą buvo surinktas maksimalus įvertinimų balų skaičius – visi trys dešimtukai, ir jie buvo skirti Ernestai. Deividas Meškauskas buvo sužavėtas poros šokio ir pasakė, kad Ernesta ir Tadas labai tinka vienas kitam.

 

Ne ką blogiau pasirodė ir Agneta, nors ir suklydusi, ji sugebėjo įtikinti teisėjus, kad taip pat yra verta likti šiame projekte. Teisėjai jai skyrė 28 balus.

 

Tokio sunkaus apsisprendimo „Aistrų pakrantėje“ dar nebuvo. Tadas nesugebėjęs apsispręsti kurią iš mažeikiškių pasilikti ir drąsiai žengti į finalą, pasirinkimą patikėjo atsitiktiniams burtams, deja, jie lėmė, kad projektą paliko Ernesta.

 

{parasas}