2010 m. Birželio 05 d. Šeštadienis

156 metų diena, 22 metų savaitė.  

Saulė teka 04:47, leidžiasi 21:48. Dienos ilgumas 17:01. Delčia.

Oro temperatūra dieną +15 iki +17, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas vakarų, 4-6 m/s. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s. Oro temperatūra naktį +10 iki +12, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 4-6 m/s. 

Dienos mintis – Geriau sirgti, negu mirti. (LIAUDIES IŠMINTIS) 

Sveikiname – Pranciškus, Dausprungus, Deimenas, Kornelijus, Vincentus, Vinces, Vincentas.

Šiandien – Pasaulinė aplinkos apsaugos diena.

Dienos horoskopas:

Avinas – spręskite savo problemas niekam neleisdami į jas kištis. Iki pietų tinkamas laikas darbiniams reikalams tvarkyti, sveikatai tikrinti. Vėliau gana nemalonus metas, kai vertėtų pasisaugoti konkurentų pavydo, keršto – tiek dalykiniuose, tiek asmeniniuose reikaluose.

Jautis – gali tekti pakovoti už save, iš naujo įrodinėti savo privalumus, protą ir sugebėjimus. Iki pietų prasminga rizikuoti, ypač moterims. Tik venkite pažeisti įstatymus…

Dvyniai – gilinkitės į reikalo esmę, aiškinkitės visas aplinkybes, studijuokite visas subtilybes. Būkite atsargesni, apdairesni skolindami, investuodami pinigus..

Vėžys – nebus lengva bendrauti su tais, kurių nemėgstate: galite neiškentę į akis išrėžti visą teisybę. Jei reikia susitikti su kokiu nors biurokratu, jums nemaloniu giminaičiu, pasiruoškite, kad niekas nesugebėtų jūsų išvesti iš pusiausvyros.

Liūtas – niekur neskubėkite, mažiau jaudinkitės, savaime viskas susitvarkys geriau, nei jūs patys tai padarytumėte. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, buičiai. Tesėkite duotus pažadus artimiesiems, atlikite namie seniai suplanuotus darbus.

Mergelė – neblogas metas, tačiau avantiūros ir kitokie rizikingi veiksmai turi būti apgalvoti. Prastas laikas pamokslauti savo vaikams: tai bus lyg žirniai į sieną. Būkite atlaidesni mylimam žmogui, tai sustiprins abipusį supratimą.

Svarstyklės – ieškokite senų klaidų, iki pietų gera proga jas sėkmingai atitaisyti. Taikykitės su tais, su kuriais susipykote dėl darbo reikalų. Bus svarbu nepersidirbti, dažniau ilsėtis.

Skorpionas – partneriški, draugiški santykiai šiandien daug ką lems, tad mokėkite girdėti ir pritarti. Gana naudingas laikas iki pietų: tvarkykite finansinius reikalus, pasikalbėkite su mylimu žmogumi, dėl ko jums baugu, kas kelia nerimą.

Šaulys – būsite linkę dramatizuoti, tad venkite ginčų ir neatsisakykite pasiūlymų, gautų iki pietų. Tai bus geras metas svarbioms finansinėms operacijoms. Antra dienos pusė jau gana nepalanki, nervinga – venkite konfliktų.

Ožiaragis –  svarbi pirma dienos pusė iki pietų. Tai aiškumo atgavimo metas, kai įžvelgiate įvykių priežastis ir galite teisingai numatyti ilgalaikes dabartinių sprendimų pasekmes. Tik likite saikingi, kuklūs, nebijokite laikinų pralaimėjimų: tai ne jūsų jėgos laikas.

Vandenis – pirma dienos pusė palankesnė, tinkama spręsti finansines problemas. Vėliau įtemptas metas, bus svarbu nereaguoti į provokacijas. Nieko nedarykite įniršę ar kerštaudami.

Žuvys – jei sugebėsite pažvelgti į situaciją priešininko akimis, tuomet pasiseks sėkmingai išspręsti seną problemą. Galima netikėta draugo pagalba. Nepamirškite, kad neapgalvotu žodžiu galite sugadinti gerus santykius namie.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}