2010 m. Gegužės 14 d. Penktadienis

134 metų diena, 19 metų savaitė.  

Saulė teka 05:17, leidžiasi 21:14. Dienos ilgumas 15:57. Jaunatis.

Oro temperatūra dieną +18 iki +20, debesuota, lietus. Vėjas pietryčių, 4-6 m/s. Oro temperatūra naktį +14 iki +16, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas rytų, 2-4 m/s. 

Dienos mintis – Norint įvertinti kieno nors savybes, reikia pačiam bent dalį jų turėti. (V. ŠEKSPYRAS)

Sveikiname – Motiejus, Gintarus, Vildas, Bonifacus, Gintares.

Šiandien – Buhalterių diena.

Dienos horoskopas:

Avinas – nepervertinkite savo galimybių: šios dienos pastangos gali duoti priešingų rezultatų – nė nepastebėsite, kaip virsite sau priešu, pakenksite vaikams ar žmogui, kurį mylite.

Jautis – būkite apdairūs bendraudami, dirbdami su informacija, ką nors tvarkydamiesi. Beje, ši diena ir yra tinkamiausia tvarkytis: išneškite iš namų nereikalingus daiktus, drabužius.

Dvyniai – sunki diena, kai bergždžia laukti teisybės. Tad nenorėkite būti suprasti, įvertinti ir labiau derinkitės prie aplinkybių: ypač vertėtų paisyti, ko iš jūsų nori vadovai, šeima.

Vėžys – pavojų, nuostolių ir kitokių nemalonių staigmenų metas. Mažiau tikėkitės sėkmės ir naudos, taip pat nepersistenkite, dėl iniciatyvos galite nemenkai nukentėti

Liūtas – jus gali nuvilti asmuo, kuriuo pasitikėjote, kuris jums buvo autoritetas, tik to nereikėtų sureikšminti: viskas dar keisis. Patartina netvarkyti svarbių reikalų su užsieniečiais, nevykti į keliones, nevaikščioti į svečius.

Mergelė – gerai dirbti nebus lengva, o reikalaujama iš jūsų tikrai daug. Tiek aplinkiniai, tiek viršininkas gali klaidingai vertinti jūsų elgesį. Pasaugokite savo darbo vietą.

Svarstyklės – pasirodys, kad esate laisvi ir galite daryti, ką norite, tačiau tai ir yra šios dienos spąstai. Pasirenkite netikėtumams: jie gali sugriauti jūsų planus. Saugokitės netikrų draugų.

Skorpionas – liūdesys ne išeitis, tačiau optimizmas irgi gali pakenkti. Nebrandinkite itin didelių vilčių: tai bus praradimų, nusivylimų ir praregėjimų metas.

Šaulys – kad ir kas atsitiktų, nepasiduokite impulsui ir nepraraskite savitvardos. Būsite agresyvūs, tad stenkitės nesusipykti su artimaisiais, dalykiniais partneriais, vadovu.

Ožiaragis – nesitikėkite, kad dabarties problemas pavyks išspręsti greitai ir lengvai. Dėl finansinių nesklandumų gali kilti konfliktų namie ar darbe.

Vandenis – situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų… Nevarginkite savęs bendravimu, ypač su valdininkais, vadovybe, nepriimkite atsakingų sprendimų: galite rimtai pakenkti savo karjerai.

Žuvys – neverta kur nors skubėti, juolab tvarkyti svarbių reikalų. Geriausia (jei galite) ilsėtis ir dieną ramiai praleisti namie, daugiau dėmesio skirti artimiesiems.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}