Koks Jūsų seksualinis koeficientas?

Prieš 100 metų vienas britas po pirmosios vedybinės nakties paklausė savo žmonos: „Brangioji, ar tu jau nėščia?“ Žmona nustebusiu balsu: „O kodėl tu manęs to klausi, brangusis?“ Vyras atsakė: „Taigi tam, kad nebereiktų daryti tų betikslių judesių!”
Šiuolaikiniai mokslininkai po detalių šio senolio SK skaičiavimų pavadintų ji paprasčiausiu seksualiniu idiotu. Naujausias atradimas vyrų ir moterų seksualinių tarpusavio santykių srityje yra sudėtinga žinių sistema, kurią mokslininkai pavadino seksualiniu koeficientu.

 

 

Susipažinkite su trio: IK, EK ir SK

Šalia intelekto koeficiento (IK) ir emocinio koeficiento (EK) šiandien turime susipažinti ir pripažinti naują terminą – seksualinis koeficientas (SK).

* Intelekto koeficientas: taip vadinamas gebėjimas efektyviai spręsti įvairias užduotis įvairiomis situacijomis.

* Emocinis koeficientas: gebėjimas sėkmingai spręsti užduotis, kurios kyla dėl neracionalių emocijų.

* Seksualinis koeficientas: apibrėžiamas kaip gebėjimas sėkmingai spręsti problemas, kurios kyla ne tik iš dviejų žmonių seksualinio bendravimo, tačiau ir iš santykio su kito žmogaus asmenine seksualine filosofija.

 

Paprastai tariant, seksualinis koeficientas yra gebėjimas mėgautis seksualiniu gyvenimu visais lygmenimis. Ar gyvenime esate gabus? Ar toks pat esate ir lovoje? Galima sakyti, kad žmogui, kuriam sekasi palaikyti harmoniją tarp IK, EK ir SK, pavyksta sėkmingai tvarkytis karjeros, santykių su kitais ir, be abejo, lovos reikalų baruose. Reikia pripažinti, kad šis idealas yra be galo retas, kur kas dažniau sutinkama disharmonija.

 

Nepralenkiamas akademikas, apdovanotas aštriu protu gali būti emocionaliai bei seksualiai neraštingas bendraudamas su kitais žmonėmis ir absoliutus neišmanėlis lovoje.

Kadaise svarbiausia buvo tvirta erekcija ir plačiai praskėstos kojos… Dar tik prieš kelis dešimtmečius nebuvo  reikalo matuoti seksualinio koeficiento. Visuomenė buvo nustačiusi aiškius vyrų ir moterų seksualinius vaidmenis. Tvirta erekcija, plačiai praskėstos kojos, misionieriaus poza (kai vyras yra atsigulęs ant moters), seksualinis aktas be jokių glamonių ir tyloje, seksas buvo ne malonumas, o „darbas“ – visi šie dalykai padeda susidaryti aiškų buvusio sekso įvaizdžio paveikslą.

 

Šiandien ir moterims „leidžiama“ mėgautis seksu

Ačiū Dievui, laikai pasikeitė. Moterims pavyko išsikovoti lygias teises su vyrais ir jos ėmė suvokti, kad turi tokią pat teisę mėgautis seksu, kuris, be jokio abejo, suteikia malonumo ir partneriui. Tuo pačiu atsirado poreikis abiems lytims išreikšti gebėjimus ir įgūdžius, kuriuos mokslininkai pavadino seksualiniu koeficientu.

 

Koks yra seksualiai raštingas žmogus?

Seksualiai raštingas žmogus labai daug žino apie seksualumą ir geba suprasti savo seksualinio partnerio troškimus, poreikius bei laisvai juos įgyvendinti. Socialiniame gyvenime toks žmogus rafinuotai pasikalba apie seksą su partneriu ir žino kaip tai įgyvendinti praktiškai. Išsisukinėjimai ala „nėr čia ko apie tai filosofuoti“ priklauso praeičiai.

 

Kaip matuojamas SK?

Kalbėkime tiesiai šviesiai – seksualinis koeficientas nėra matuojamas remiantis erekcijos tvirtumu, patiriamų orgazmų skaičiumi ar lytinių santykių dažnumu. Kadangi kalbama apie gebėjimus ir įgūdžius, seksualinis koeficientas, panašiai kaip IK ir EK, tiriamas psichologiniais testais bei klausimynais. Naudojami panašūs testai kaip ir tiriant intelekto koeficientą, seksualinio koeficiento srityje žmogus gali būti „vidutiniškas“, „šiaip sau“ ir „niekam tikęs“.

 

Kaip skirtingi SK pasireiškia praktiškai?

Kai kurie tyrimai atskleidė, kad palyginus seksualiai neraštingus žmones su seksualiai raštingais, pastarieji labiau mėgaujasi seksu ir kur kas rečiau susiduria su seksualinėmis problemomis tokiomis kaip erekcijos sutrikimai ir sunkumas pasiekti orgazmą.

 

{parasas}